ΕΠΟ – Σούπερ Λιγκ: Στα κάγκελα!

ΕΠΟ – Σούπερ Λιγκ: Σε τεντωμένο σχοινί κρέμονται οι σχέσεις της  ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ. Αυτή την φορά, η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να απέχουν οι εκπρόσωποι της από την συνέλευση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Λίγκας και αποτελεί την ομόφωνη επιλογή των εκπροσώπων της. Ενώ, έρχεται μία ημέρα μετά την πρόταση του Ολυμπιακού για αυτονόμηση της Σούπερ Λιγκ από την ΕΠΟ,

λόγω θεμάτων διαχείρισης του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε, έχουν υπάρξει αρκετά ζητήματα στις σχέσεις των δύο πλευρών μετά τους χειρισμούς της ΕΠΟ για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ενώ, η κίνηση αυτή είναι μια ένδειξη διαμαρτυρίας. Την απόφαση αυτή έκανε γνωστή η ίδια η Σούπερ Λιγκ με ανακοίνωση της. Μένει μόνο να δούμε την τοποθέτηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΕΠΟ – Σούπερ Λιγκ: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδοθηκε από τη διοργανώτρια κατά της Ομοσπονδίας: Η Γενική Συνέλευση της Super League προχώρησε στην ομόφωνη έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως και στην έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17) αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Εγκρίθηκε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League, από την επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αποφάσεις της.

Δείτε ακόμη: Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Keywords
Τυχαία Θέματα