ΕΠΟ – εκλογές: Στις 12 Δεκέμβρη η ΓΣ

ΕΠΟ – εκλογές: Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της 23ης Νοεμβρίου. Η ΕΠΟ έκανε γνωστή την αναβολή της ΓΣ με βάση τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του Κορωνοϊού. Έτσι, η Ομοσπονδία όρισε νέα ημερομηνία για την Γενική Συνέλευση με θέμα την εκλογή Εκτελεστικής Επιτροπής το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. Με την χώρα μας να βρίσκεται σε lockdown

λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού, ήταν αναμενόμενο πως θα υπάρξει αναβολή και στις εκλογές της ΕΠΟ που ήταν προγραμματισμένες για τις 23 Νοεμβρίου.

ΕΠΟ – εκλογές: Πίσω και η διορία υποψηφιοτήτων

Έτσι, στην σημερινή συνεδρίαση της ΕΕ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας λήφθηκε η απόφαση να αναβληθεί η ΓΣ για τις εκλογές της και να γίνει σε νέα ημερομηνία (12/12). Με βάση την συγκεκριμένη απόφαση όλες οι υποψηφιότητες για την Εκτελεστική Επιτροπή θα πρέπει να κατατεθούν ξανά. Έτσι, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος που ήταν υποψήφιος για την προεδρία της αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, θα πρέπει να δηλώσουν εκ νέου υποψηφιότητα μαζί με τις απαιτούμενες υποδείξεις των Ενώσεων.

Θυμίζουμε, η διορία κατάθεσης υποψηφιοτήτων ήταν έως σήμερα. Όμως, με την μετάθεση της ΓΣ θα πρέπει να γίνει η διαδικασία από την αρχή και θα υπάρξει νέα διορία. Μάλιστα, αναμένεται να είναι τουλάχιστον μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Η νέα Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε να διεξαχθεί στο Καβούρι. Όμως, μπορεί να υπάρξει άλλος τόπος διεξαγωγής σε περίπτωση, που τα μέτρα απαγόρευσης λόγω του κορωνοϊού δεν επιτρέψουν να γίνει στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη: Η πανδημία …έδωσε άκυρο στην προετοιμασία του Πόλο με τις ΗΠΑΔεν πάει Τουρκία η Ελλάδα για το Euro ΕνόργανηςΜε πριγκιπική απόφαση μόνο άτομα του χώρου της υγείας στην εξέδρα!
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΠΟ –, 12 Δεκέμβρη,epo –, 12 dekemvri