ΕΠΟ – διαιτησία: Μιλάει ο Κλάτενμπεργκ

ΕΠΟ – διαιτησία: Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 20 Οκτωβρίου και θα τοποθετηθεί για όλα τα σημαντικά θέματα σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πρώτη φορά, που ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θα μιλήσει δημοσίως στον Τύπο. Kαι θα κάνει γνωστό το πλάνο του. Την απόφαση αυτή γνωστοποίησε η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης της.

Ο Κλάτενμπεργκ θα αναφερθεί στο έργο του και θα σταθεί στην κριτική, που

του ασκείται σε σχέση με την ελληνική διαιτησία. Θυμίζουμε, αυτή είναι η πρώτη φορά, που θα μιλήσει με δημοσιογράφους. Aφού έως τώρα επικοινωνούσε μόνο μέσω των αναλύσεων του στις φάσεις κάθε αγωνιστικής. (όπως συνέβη τώρα με το οφσάιντ στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό).

ΕΠΟ – διαιτησία: Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφορικά με την επικείμενη συνέντευξη Τύπου του αρχιδιαιτητή αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 από το site της ΕΠΟ. Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να αποστείλουν ερωτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (ένας δημοσιογράφος και μία ερώτηση ανά Μέσο) μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 13:00. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ερωτήσεις, να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία. Δεν θα ληφθούν υπόψη ερωτήσεις που σταλούν είτε εκπρόθεσμα είτε με διαφορετικό τρόπο».

Δείτε ακόμη: Μπαρτζώκας: Αλλοιώνεται η διοργάνωση από την πανδημία!Τα πρωτόκολλα υγείας και οι αναβολές του μπασκετικού Τσάμπιονς ΛιγκΙσοπαλία τα πάντσερ, “φάπα” από την Ουκρανία η Ισπανία
Keywords
Τυχαία Θέματα