Επίθεση με καυστικό υγρό Κυψέλη: Τα στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις

Η καταγγελία της ξυπνά φρικτές μνήμες. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, 25χρονη έγκυος στον τέταρτο μήνα διακομίζεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο, από επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε στην Κυψέλη με καυστικό υγρό. Οι πρώτες διαπιστώσεις των γιατρών στο Ευαγγελισμό οι εικόνες στη γειτονιά της και στο σημείο που έζησε τον εφιάλτη, μαζί με τις πρώτες κινήσεις των αστυνομικών για την εξιχνίαση, συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης θρίλερ.

Όλα έγιναν

αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Στην οδό Ηπείρου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στα Τουρκοβούνια, η νεαρή έγκυος περπατούσε όταν ξαφνικά όπως υποστηρίζει, σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός που βγήκε έξω της επιτέθηκε και ακούμπησε στο πρόσωπό της ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο κ εκείνη μετά το αρχικό σοκ, ειδοποίησε ασθενοφόρο που την μετέφερε στον Ευαγγελισμό.

Η κοπέλα έχει τραυματιστεί στα μάτια, τα χείλη κ την τραχηλική της χώρα, χωρίς ευτυχώς να αντιμετωπίζει πρόβλημα το έμβρυο. Η είδηση της επίθεσης προκαλεί αναστάτωση και στη γειτονιά της 25χρονης στην Άνω Κυψέλη. Γείτονες αλλά και ένοικοι στην πολυκατοικία που έμενε λένε ότι ουδέποτε η έγκυος και ο σύντροφός της, είχαν απασχολήσει με τη συμπεριφορά τους…

Ασάφειες

Πάντως, παρατηρούνται ασάφειες στις περιγραφές της, με την ίδια να τονίζει πως δεν θεωρεί κάποιον ύποπτο γι’ αυτό που της συνέβη.  Στο σημείο της επίθεσης, οι αστυνομικοί από νωρίς έψαχναν για κάμερες ασφαλείας όπως αυτές που θα μπορούσαν να ρίξουν άπλετο φως, στο γρίφο που καλούνται να λύσουν. Σε αυτό το σπίτι, οι κάμερες την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν εκτός λειτουργίας όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης… Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα χρόνου να βρουν οπτικό υλικό από την περιοχή, που θα οδηγήσει τις επόμενες κινήσεις τους…

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης, χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας, ακόμα και για μια τυχαία επίθεση άγνωστου μανιακού…

Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή, έχει ερεθισμούς και οιδήματα στο πρόσωπο, τα χείλη κι υπάρχει κι ένας τραυματισμός στο λαιμό. Δεν εμπνέει καμία ανησυχία η κατάσταση της υγείας της. Βέβαια η νεαρή κοπέλα είναι σε σοκ, αλλά οι γιατροί είναι πολύ ικανοποιημένοι από την εξέλιξη υγεία της και αναμένεται επόμενες μέρες να πάρει εξιτήριο πολύ πιθανόν να και αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η 25χρονη συζούσε για ένα χρονικό διάστημα με άντρα, ο οποίος εξετάζεται εάν είναι ο πατέρας του παιδιού. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Πληροφορία Alpha: Σεσημασμένη η νεαρή;

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η καταγγέλλουσα είναι σεσημασμένη που είχε μάλιστα συλληφθεί πριν από περίπου δύο μήνες σε αυτοκίνητο μαζί με έναν άνδρα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Ποια είναι η καυστική ουσία που χρησιμοποιήθηκε

Θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με  βιτριόλι. Το PH  είναι πολύ χαμηλό οπότε φαίνεται να είναι κάτι που να μοιάζει με χλωρίνη.

Η κοπέλα περπατούσε μετά τις 12 το βράδυ, βράδυ Κυριακής όταν ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε σταματάει δίπλα της στο δρόμο, ο οδηγός βγαίνει έξω, έρχεται από πίσω της, την ακινητοποιεί από το λαιμό και με ένα πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με καυστικό υγρό την ρίχνει κάτω, το βάζει στο πρόσωπό της και στη συνέχεια σηκώνεται και φεύγει.

Το γεγονός ότι είναι ένα σημείο το οποίο είναι απομονωμένο, ένα σημείο το οποίο δεν πολύ καλό φωτισμό και συγκεντρώνει κάποια άτομα το βράδυ τα οποία όμως θέλουν να απομονωθούν ενισχύει το σενάριο της αστυνομίας ότι η συγκεκριμένη κοπέλα η οποία δέχτηκε την επίθεση ίσως είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο με κάποιο άλλο άτομο μαζί. Προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι μία νεαρή κοπέλα έγκυος βρέθηκε εκείνη την ώρα μόνη της όπως είπε αρχικά στους αστυνομικούς.

Υπάρχει η αίσθηση ότι είναι πολύ πιθανό να γνωρίζει η κοπέλα ποιος είναι ο άνδρας ο οποίος βρίσκεται πίσω από αυτή την άνανδρη επίθεση εναντίον της με αυτόν τον καυστικό υγρό. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι ίδιοι αξιωματικοί οι οποίοι είχαν γυρίσει την πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση της Ιωάννας πριν από περίπου ένα χρόνο στην περιοχή της Καλλιθέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα