Επενδυτές σε Γιαννακόπουλο: Πρώτα το ΟΑΚΑ, μετά την ΠΑΕ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σήμερα θα συναντηθούν επενδυτές- Γιαννακόπουλος

Οι επενδυτές ξεκαθάρισαν πως χωρίς υπογραφές για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ δεν σκοπεύουν να εμπλακούν στην ΠΑΕ και ετοιμάζουν άμεσες κινήσεις για να προχωρήσει το θέμα με την κυβέρνηση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο Λονδίνο εκεί όπου είχε συνάντηση με τους πανίσχυρους οικονομικά «συμπαίκτες» του για το πρότζεκτ του «Athens Alive» και τον ποδοσφαιρικό

Παναθηναϊκό.

Επιστροφή τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ

Το κλίμα ήταν πολύ καλό, σύμφωνα με το gazzeta. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους ενημέρωσε για τις συζητήσεις με την κυβέρνηση αλλά και για την τραγική κατάσταση της «πράσινης» ΠΑΕ.

Οι επενδυτές θέλουν το γρηγορότερο δυνατό να προχωρήσουν σε επίπεδο υπογραφών τις συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση και να ξεκαθαρίσει άμεσα το τελικό σχέδιο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Καλογρέζας.

Δεν φαίνονται όμως διατεθειμένοι να εμπλακούν άμεσα στην ΠΑΕ χωρίς να έχουν την παραμικρή διαβεβαίωση για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ.

Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν μπουν στέρεες βάσεις για το «Athens Alive», φαντάζει πολύ δύσκολο έως απίθανο να γυρίσει η σελίδα στην ΠΑΕ από τον Γιαννακόπουλο και τους επενδυτές.

Το άρθρο Επενδυτές σε Γιαννακόπουλο: Πρώτα το ΟΑΚΑ, μετά την ΠΑΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα