Επεισόδια μεταξύ Χ.Α.-αστυνομικών στην Κόρινθο(video)

Με επεισόδια εκτυλίσσεται η επιχείρηση μεταφοράς περίπου 400 λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο του 6ου συντάγματος πεζικού της Κορίνθου στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», αφού ομάδα συγκεντρωμένων με επικεφαλής το βουλευτή της Χρυσής Αυγής(Χ.Α.), Ευστάθιο Μπούκουρα, προσπάθησαν να εμποδίσουν τις κλούβες της αστυνομίας.

Ειδικότερα, επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου, καθώς ομάδα κατοίκων κινήθηκε προς την κεντρική πύλη του 6ου συντάγματος πεζικού και συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα,

κατά τη διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι ο βουλευτής της Χ.Α.

Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο και με πρόταση του δημάρχου Κορίνθου, κου Αλέκου Πνευματικού το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, που αντιδρά στην μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο δήμος Κορίνθου προχώρησε ξαφνικά στη διακοπή υδροδότησης του στρατοπέδου, καθώς και στη διακοπή της αποκομιδής των απορριμμάτων από το στρατόπεδο της Κορίνθου.

Σε ανακοίνωσή της η Χ.Α. χαρακτηρίζει ως εγκληματική πράξη τη μετατροπή εγκαταστάσεων του Ελληνικού Στρατού σε «κέντρα τουρισμού λαθρομεταναστών», ιδίως, όπως υποστηρίζει, όταν εντός των χώρων αυτών φυλάσσεται οπλισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα