Ένταση και ΜΑΤ έξω από το γήπεδο του ΟΦΗ (pics)

Ο ΟΦΗ γνώρισε εντός έδρας ήττα κι από την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, την ΑΕΛ, συνεχίζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα στη φετινή σεζόν και ειδικά μέσα στο 2021. Σε ένα τρελό ματς, η ΑΕΛ ήταν ανώτερη, εξαργύρωσε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και με ήρωα τον Ντουρμισάι ανταμείφθηκε με το 3-2 επί του ΟΦΗ, που γνώρισε 9η σερί ήττα

και μπλέκει άσχημα. Στο 78′ ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες έπειτα από απευθείας κόκκινη του Σολίς. Ο Αργεντινός μπροστά στον βοηθό διαιτητή κλώτσησε τον Γιακιμόφσκι και είδε την κόκκινη κάρτα. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο το σκορ ήταν 2-2 και τελικά η ΑΕΛ νίκησε 3-2 τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με το υπέροχο γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι στο 84′.

Η ήττα είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Σίμου από την ομάδα, με τους οπαδούς να είναι όμως έξαλλοι και με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Λίγο αργότερα στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την ΑΕΛ ο Σίμος έκανε απλά μια τοποθέτηση και δεν δέχτηκε ερωτήσεις μέσω της οποίας ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει.

Η αποχώρηση του Σίμου από το Γεντί ΚουλέΧαρακτηριστικά είπε,

“Να ζητήσω την κατανόηση των εκπροσώπων του Τύπου ώστε να μην απαντήσω στα ερωτήματα, δεν είναι το πιο σημαντικό αλλά η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδοσφαίρου και στη διοίκηση, πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει δυνατή σαν οικογένεια, όπως είμαστε, και θα βγει από αυτή τη δυσκολία.

Είμαι σίγουρος για το γκρουπ πως είναι τόσο δυνατό που θα τα καταφέρει. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Ο σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, όλους όσους δουλεύουν στον οργανισμό. Θέλω να κλείσω με αυτό, θα δίνω όλη τη θετική μου ενέργεια γιατί δέθηκα πολύ με αυτή την ομάδα, η χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και για αυτό αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο για την ομάδα και ξέρω πως θα λειτουργήσει θετικά. Ευχαριστώ τους πάντες, ήταν τιμή μου”.

Ωστόσο, αρκετοί βρέθηκαν έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα και υπήρξε ένταση με τους ανθρώπους της ομάδας. Χρειάστηκαν έτσι τα ΜΑΤ για να ανέβουν με ασφάλεια οι παίκτες στο λεωφορείο της ομάδας και να αποχωρήσει η αποστολή από το γήπεδο, χωρίς κάποιο επεισόδιο.

ΟΦΗΑΕΛ 2 – 3 HighLights Super League (06-03-21)

Keywords
Τυχαία Θέματα