Εμίλια Κλαρκ Game of Thrones: «Με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ηθοποιό και άνθρωπο»

Εμίλια Κλαρκ Game of Thrones: Η σειρά Game of Thrones που ξεκίνησε στις 17 Απριλίου 2011 και τελείωσε στις 19 Μαίου του 2019 ήταν μια από τις πιο πετυχημένες σειρές κερδίζοντας συνολικά 372 βραβεία από τις 595 υποψηφιότητες που έχει λάβει, ανάμεσα τους και 59 Βραβεία Έμμυ, τα περισσότερα από κάθε άλλη τηλεοπτική σειρά. Από την 7η

σεζόν και έπειτα οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς αποτελούν τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην ιστορία της τηλεόρασης.

Η σειρά έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών στο HBO και έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά ευρεία και ενεργή διεθνή βάση οπαδών. Μία από τις πρωταγωνίστριες ήταν η Έμιλυ Κλαρκ ή πιο γνωστή με το όνομα Καλίσυ το οποίο είχε στη σειρά. Μετά το τέλος της σειράς «Game of Thrones» όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στο καστ, έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Entertainment Weekly, ανάμεσά τους και μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες, η Εμίλια Κλαρκ. Εκεί μίλησε για το πόσο την άλλαξε η σειρά.

«Το Game of Thrones με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ηθοποιό και άνθρωπο»

Η αγαπημένη Καλίσι μεταξύ άλλων είπε : «Η σειρά είναι η ζωή μου! Τυχόν πόρτες που είναι ανοικτές τώρα, αυτή η εκπομπή τις άνοιξε. Κάθε μεγάλη επιλογή ζωής που έχω κάνει εχει μια αντίδραση σε αυτή την παράσταση.»

Μετά τη προβολή του τελευταίου επεισοδίου του 8ου κύκλου και το πολύ ανατρεπτικό τέλος που κανένας δεν περίμενε η Εμιλια Κλαρκ δήλωσε σε συνέντευξη της στο ίδιο περιοδικό:«Θα σταθώ δίπλα στη Ντενίρης»! Η ίδια η Κλαρκ ήταν πολύ συγκινημένη και μετά τη προβολή του τελευταίου επεισοδίου ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και ευχαρίστησε τους φαν της σειράς αλλά και τη «Καλίσι» που της χάρισε τόση δημοσιότητα! Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το κεφάλαιο της μητέρας των δράκων έχει καταλάβει όλη τη ζωή μου ως ενήλικα! Αυτη η γυναίκα έχει πάρει όλη μου τη καρδιά!» Και συνέχισε λέγοντας: « Το Game of Thrones με διαμόρφωσε σαν γυναίκα, σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο. Απλά εύχομαι ο αγαπημένος μου μπαμπάς να ήταν εδώ τώρα για να μπορούσε και ο ίδιος να δει ποσο μακριά φτάσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα