Έλτον Τζον καρκίνος: “Μου έδιναν 24 ώρες ζωής, προσευχόμουν για λίγο ακόμα με τα παιδιά μου”

Έλτον Τζον καρκίνος: Στην συγκλονιστική αποκάλυψη ότι οι γιατροί του έδιναν 24 ώρες ζωής μετά από μόλυνση που υπέστη μετά από θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε για καρκίνο του προστάτη προχώρησε ο Έλτον Τζον. Ο 72χρονος τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο το 2017 και τότε επέλεξε τη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου αντί για χημειοθεραπείες γιατί, όπως γράφει στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Me», δεν ήθελε η ασθένεια «να κρέμεται πάνω από την οικογένειά μου». Αν και, όπως γράφει, ο Βρετανός τραγουδιστής, το χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες ήταν «απολύτως

επιτυχημένο», εντούτοις ο ίδιος διαπίστωσε 10 ημέρες αργότερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Αποδείχθηκε ότι είχα μια σπάνια επιπλοκή από το χειρουργείο» γράφει ο Έλτον Τζον συμπληρώνοντας ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για άλλες 11 ημέρες σε νοσοκομείο του Λονδίνου μένοντας ξύπνιος τις νύχτες και αναρωτόμενος «αν πρόκειται να πεθάνω». «Ήμουν τελείως μόνος μου στο σκοτεινό δωμάτιο και προσευχόμουν: παρακαλώ μην με αφήσεις να πεθάνω, παρακαλώ άσε με να δω ξανά τα παιδιά μου, παρακαλώ δώσε μου λίγο παραπάνω χρόνο» συνεχίζει την εξομολόγησή του ο διάσημος τραγουδιστής.

Παραδέχεται, δε, ότι η εμπειρία του αυτή επέδρασε καταλυτικά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πλέον τη ζωή. «Ήταν σαν κάποιος να μου έδειχνε μια διαφορετική ζωή, μια ζωή για την οποία συνειδητοποίησα ότι την αγαπώ πολύ περισσότερο από το να κάνω περιοδείες. Η μουσική ήταν ακόμα το πιο ωραίο πράγμα αλλά και πάλι δεν ήταν το ίδιο με το να ακούω τον γιο μου Ζάκαρι, να μιλά για το τι συνέβη στην προπόνηση της ποδοσφαιρικής του ομάδας».

Έλτον Τζον: Οι διακοπές με τους Μπέκαμ

Πρόσφατα ο διάσημος τραγουδιστής μαζί με τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις, και τα δύο τους παιδιά, προσκάλεσαν σύσσωμη την οικογένεια Μπέκαμ στη θαλαμηγό τους προκειμένου να απολαύσουν μερικές χαλαρές ημέρες διακοπών στη νότια Γαλλία. Ο 44χρονος Ντέιβιντ, με πορτοκαλί μαγιό Versace και μπαντάνα στα μαλλιά δεν σταμάτησε να παίζει με τον γιο του Ρομέο αλλά και την 7χρονη κόρη του Χάρπερ Σέβεν. Όσο για τη Βικτόρια, απολάμβανε το ποτό της με τον Έλτον Τζον και τον σύζυγό του, φορώντας ένα ultra chic φόρεμα του οίκου της και τραγουδώντας ΑΒΒΑ στο τσακίρ κέφι, γιατί όπως έγραψαν πειραχτικά οι φίλοι της, στα ποσταρίσματά τους στο Instagram «Ναι, η Βικτόρια γελάει!».

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, παρά τις φήμες χωρισμού που κατά καιρούς τους ακολουθούν, έμοιαζαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με τους παπαράτσι να καταγράφουν αγκαλιές και φιλιά που κάθε άλλο παρά σκηνοθετημένα έμοιαζαν. Tο ζευγάρι διατηρεί φιλία χρόνων με τον Ελτον Τζον. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πόσταρε σχετικές φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας: «Υπέροχη μέρα. Γνωριζόμαστε 24 χρόνια και κάθε φορά γελάμε σαν να είναι η πρώτη φορά». Ο Ελτον Τζον μάλιστα είναι νονός τόσο του 19χρονου Μπρούκλιν όσο και του 16χρονου Ρομέο.

Keywords
Τυχαία Θέματα