Έλον Μασκ – κολλητός: Τι απαντά στις φήμες ότι είχε σχέση με τη γυναίκα του φίλου του

Ο Elon Musk φέρεται να διέλυσε τη φιλία του με τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, αφού έκανε σεξ με τη σύζυγό του, Nicole Shanahan, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street Journal». Πηγές που έχουν γνώση του τι συνέβη ανέφεραν στη «WSJ» ότι το ζευγάρι Brin και Shanahan κατέθεσε αίτηση διαζυγίου νωρίτερα φέτος, επικαλούμενο «αγεφύρωτες διαφορές», μετά την απιστία της συζύγου του ιδρυτή της Google με τον κολλητό του, Elon Musk. Ωστόσο, ο Elon Musk αρνήθηκε τώρα τόσο την υποτιθέμενη

σχέση, ενώ δηλώνει ότι εξακολουθεί να είναι φίλος με τον Sergey Brin, ισχυριζόμενος ότι η αναφορά βασίζεται μόνο σε «τυχαίες φήμες τρίτων». Η απιστία της Shanahan με τον Musk φέρεται να συνέβη στην υψηλού προφίλ εκδήλωση Art Basel στο Μαϊάμι μετά τον χωρισμό του Musk με την τότε κοπέλα του, Claire Boucher, γνωστή και ως Grimes.

Πηγές αναφέρουν στη «WSJ» ότι ο Brin και η Shanahan ήταν χωρισμένοι αλλά εξακολουθούσαν να ζουν μαζί εκείνη την εποχή. Η σχέση του ζευγαριού φέρεται να ήταν τεταμένη εξαιτίας ζητημάτων που σχετίζονταν με τα lockdown του COVID-19 και την τρίχρονη κόρη τους. Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, ο Elon Musk διέψευσε τα πάντα μέσω Twitter, αποκαλώντας την ιστορία «σκουπίδι». Σύμφωνα με τον Elon Musk, «ο Sergey Brin και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν μαζί σε ένα πάρτι χθες το βράδυ! Έχω δει τη Nicole Shanahan μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους τριγύρω. Τίποτα ρομαντικό δεν υπήρξε μεταξύ μας». Σε ένα άλλο tweet, έγραψε ο Musk: «Δεν έχω καν κάνει σεξ εδώ και χρόνια».

Τα εννιά παιδιά του Elon Musk και οι σχέσεις με υπαλλήλους του

Η προσωπική ζωή του Elon Musk περιστρεφόταν πάντα γύρω από τις επιχειρήσεις του και αυτό δεν άλλαξε ακόμη και τώρα που ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου προσπαθεί να βγει από τη συμφωνία του για την αγορά του Twitter, ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Νωρίτερα αυτόν το μήνα, το Insider αποκάλυψε ότι ο Elon Musk απέκτησε δίδυμα με τη Shivon Zillis, κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας του Neuralink και πρώην υπάλληλο της Tesla. Τα δίδυμα γεννήθηκαν λίγες εβδομάδες πριν μια παρένθετη μητέρα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του Musk και της Grimes, ανεβάζοντας τον αριθμό των γνωστών παιδιών του Elon Musk σε εννέα. Αυτή την εποχή ο Elon Musk φέρεται να διατηρεί σχέση με την 27χρονη Νατάσα Μπασέτ.

Τον Μάιο, μια πρώην αεροσυνοδός της SpaceX κατηγόρησε την εταιρεία ότι την πλήρωσε 250.000 δολάρια για να μη μιλήσει για ένα περιστατικό που αφορούσε τον Elon Musk. Το θύμα ισχυρίζεται ότι ο Elon Musκ της ζήτησε να του κάνει μασάζ και της έκανε πρόταση για σεξ.

Brin, ο playboy της Google

Ο Brin, εν τω μεταξύ, κάποτε αποκαλείτο «ο playboy της Google» για τη σεξουαλική του εμπλοκή με τις υπαλλήλους του, με τη διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού Heather Cairns να αποκαλεί τη συμπεριφορά του «ένα αίτημα σεξουαλικής παρενόχλησης που περιμένει να συμβεί». Μια έκθεση του Vanity Fair του 2014 περιέγραψε λεπτομερώς τη σχέση του Brin με την Amanda Rosenberg, υπεύθυνη μάρκετινγκ των Google Glass, η οποία συνέβη ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Anne Wojcicki, συνδημιουργό της 23andMe, η οποία και εκείνη έβγαινε με ένα άλλο στέλεχος της Google. Αφού ο Brin και η Wojcicki χώρισαν το 2015, ο Brin παντρεύτηκε κρυφά τη Shanahan το 2018.

Σύμφωνα με τη «WSJ», η Shanahan ζητά να λάβει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια από την περιουσία του Brin, που αγγίζει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, ως μέρος της διαδικασίας του διαζυγίου τους. Όπως αναφέρεται αναλυτικά στο δημοσίευμα, ο Μπριν και ο Μασκ ήταν στενοί φίλοι. Ο Brin επένδυσε στην Tesla, που ανήκε στον Musk, 500.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της ύφεσης του 2008 και ο Musk ανταπέδωσε τη χάρη κάνοντας τον Brin έναν από τους πρώτους πελάτες που απέκτησαν το Model X το 2015. Πηγές αναφέρουν στη «WSJ» ότι ο Musk έφτασε στο σημείο να γονατίσει και να παρακαλέσει τον Brin για τη συγχώρεσή του κατά τη διάρκεια ενός πάρτι νωρίτερα φέτος. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι δύο τους εξακολουθούν να μη μιλούν συχνά και ότι ο Brin αποσύρεται από όλες τις επενδύσεις σε εταιρείες του Musk.

Keywords
Τυχαία Θέματα