Έλλη Τρίγγου: Η σχέση της «Ασημίνας» από τις Άγριες Μέλισσες, οι εξελίξεις της σειράς και ο γυμνισμός

Έλλη Τρίγγου: Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά τις «Άγριες Μέλισσες» έδωσε στο The 2Night Show η Έλλη Τρίγγου. Η Ασημίνα της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα. Όπως ανέφερε, από πολύ μικρή ήταν ένα πολύ προσγειωμένο παιδί που ήξερε πως η εξωτερική εμφάνιση είναι απλά ένα μέρος πολλών πραγμάτων, ενώ το γεγονός ότι της έλεγαν ότι είναι πολύ όμορφη λειτούργησε αντίστροφα στη δική της περίπτωση, καθώς όσο περισσότερο άκουγα αντίστοιχα σχόλια, τόσο πιο πολύ φορούσε φαρδιά παντελόνια.

Μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τα δυο αδέρφια της, τον Ηλία και τη Μαντώ με τα οποία έχει διαφορά ηλικίας 15 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό των γονιών της όταν εκείνη βρισκόταν σε ηλικία 2 ετών. «Με επηρεάσε ο χωρισμός των γονιών μου, όμως έχω το πλεονέκτημα να έχω πολλές οικογένειες. Την οικογένεια του μπαμπά μου, της μαμάς μου, έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους, και έτσι έχω πολλά οικογενειακά πρότυπα. Υπάρχει τρομερή ισορροπία και ό,τι και να συνέβαινε μεταξύ τους είχαν πάντα την ενωτική πρόθεση σε σχέση με εμένα και έτσι έχω δει πολλά μοντέλα οικογένειας» ανέφερε, συμπληρώνοντας πως αν έρθει η στιγμή που θα θελήσει να κάνει ένα παιδί τότε μόνο θα παντρευτεί.

Έλλη Τρίγγου: Τα κοινά σημεία με την «Ασημίνα»Έλλη Τρίγγου: Η αγάπη της για τη φύση

Λάτρης της φύσης αλλά και της ελευθερίας, η Έλλη Τρίγγου αποκάλυψε πως κάνει γυμνισμό εξηγώντας πως «δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα εσύ και το κορμί σου. Αν κάπου επιτρέπεται, είναι προστατευμένο μέρος, που δεν θα φέρω κάποιον σε δύσκολη θέση, το επιλέγω. Εγώ και πολύς άλλος κόσμος που ξέρει να εκτιμάει την ελευθερία». Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο κεφάλαιο «Άγριες Μέλισσες» και τα όσα διαδραματίζονται στο τηλεοπτικό Διαφάνι με την ίδια να κάνει μερικές αποκαλύψεις για την εξέλιξη του χαρακτήρα της.

«Στην αρχή πίστευα ότι δεν έχω κανένα κοινό ανάμεσα στην Ασημίνα και εμένα. Όσο περνάει ο καιρός και τη γνωρίζω καλύτερα, βρίσκω πολλά κοινά με την Ασημίνα. Σκέφτεται πολύ η Ασημίνα και είναι πολύ λογικός άνθρωπος και επίσης έχει πολύ υπομονή, και τη θαυμάζω γι’ αυτό και εύχομαι να της μοιάσω» σχολίασε συζητώντας για το πόσα κοινά στοιχεία έχει με τον ρόλο που ενσαρκώνει. Όσο για το τι πρόκειται να δούμε στη δραματική σειρά, η νεαρή ηθοποιός δήλωσε πως μετά την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της Δρόσως «η σχέση με τις αδερφούλες θα κλονιστεί κι αυτό είναι που με στεναχωρεί περισσότερο, οι άντρες πάνε και έρχονται, το αίμα νερό δεν γίνεται. Και έχει ενδιαφέρον το πώς θα μάθει η Ασημία την απιστία του Νικηφόρου και την εγκυμοσύνη της Δρόσως».

Έλλη Τρίγγου: Ο Αργύργης Πανταζάρας λίγο καιρό πριν είχε δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life. Σε ερώτηση σχετικά με την αγαπημένη μας Ασημίνα» απάντησε:

«Τα πράγματα όλα λέγονται τη στιγμή που πρέπει να ειπωθούν Σήμερα δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί. Έχω τοποθετηθεί στο παρελθόν και για τα επαγγελματικά μου και για τα προσωπικά μου. Αυτή την εποχή έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου. Τα προσωπικά μου, που δεν πιστεύω ότι απασχολούν και τόσο τον κόσμο, έχουν ειπωθεί τη σωστή στιγμή, τότε που υπήρχε λόγος. Στη συγκεκριμένη συνθήκη δε μου επιτρέπεται να δηλώνω κάτι για ανθρώπους που τους επηρεάζει και τους αφορά. Πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά που γίνονται στη Συρία, να ασχοληθούμε με κάτι πιο βαθύ που αφορά την κοινωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα