Ελεονώρα Ζουγανέλη γάμος: Ντύνεται νυφούλα η τραγουδίστρια

Ελεονώρα Ζουγανέλη γάμος: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού δικηγόρου Σπύρου Δημήτριου. Να αναφέρουμε ότι ζευγάρι απόλαυσε μέρος των διακοπών του στα Κουφονήσια. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο δικηγόρος δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Εστία». Ο γάμος τους θα γίνει στη Βάρκιζα.

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας,

του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεονώρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα», αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία. Η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές Ιουλίου και σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso ο Σπύρος Δημητρίου ξενάγησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στα μέρη του στη Θεσπρωτία.

Ποιος είναι ο δικηγόρος που έκλεψε την καρδιά της Ελεονώρας Ζουγανέλη

O δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε νομικά περιοδικά. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και είναι αντιπρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Μάλιστα, έχει βγει αρκετές φορές σε εκπομπές κοινωνικού αλλά και ενημερωτικού περιεχομένου, ενώ διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα.

Δείτε ακόμηΣτα δικαστήρια η Ναόμι Κάμπελ από τον πρώην τηςΑυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπήκαν στο Big BrotherΗ Τζούλια Νόβα και το… καπέλο της
Keywords
Τυχαία Θέματα