Ελένη Μενεγάκη – κορονοϊός: Η ανάρτηση στο Instagram και το σχόλιο «φωτιά»

Ελένη Μενεγάκηκορονοϊός: Όπως είχαμε ενημερωθεί από τον Αlpha, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν βγήκε στον αέρα, χθες το μεσημέρι, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής λόγω του κορονοϊού. Μάλιστα ήταν μια απόφαση που λήφθηκε την

τελευταία στιγμή αφού η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε κανονικά στο στούντιο, όμως τελικά η εκπομπή αναβλήθηκε.

Νωρίτερα η ίδια είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το άδειο πλατό της και σχολίασε: «Σε άδειο πλατό…Για προληπτικούς λόγους και προκείμενου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα κ να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής δεν θα έχουμε πρόγραμμα σήμερα μέχρι νεοτέρας ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά …. για όλους». Αμέσως οι followers άρχισαν να αφήνουν τα δικά τους σχόλιά στην ανάρτησή της στέλνοντάς της μηνύματα συμπαράστασης.

Η ανάρτηση της ΜενεγάκηΗ αποστομωτική απάντηση της παρουσιάστριας

Ωστόσο ένα από τα σχόλια ενόχλησε ιδιαίτερα την Ελένη Μενεγάκη, η οποία όμως δεν το άφησε αναπάντητο. «Η Μενεγάκη στην κοσμάρα της. Αρκεί να μη χάσει το παραδάκι» ήταν το σχόλιο που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να απαντήσει: «Κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πως θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληρή; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μη θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Οι συνεργάτες της Μενεγάκη, Θοδωρής και Εύη

Βέβαια, το παρόν στην εκπομπή της Δευτέρας, έδωσε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που δημοσίευσε μια φωτογραφία του κάνοντας και πλάκα σε μια follower, απαντώντας όταν τον ρώτησε γιατί δε βγήκαν στο αέρα ότι βρίσκονται… στην ζώνη του λυκόφωτο. Λίγο αργότερα η Εύη Φραγκάκη δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από το πλατό γράφοντας τη λέξη healthy, υγιείς και τονίζοντας την σωστή απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους.

Δείτε ακόμα«Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο δεν μπορείτε»: Έξαλλη η Δαλιάνη με το σχόλιο στο InstagramMasterChef: «Αυτά δεν γουστάρω εγώ, το καρναβάλι συνεχίζεται» – Άγριος καβγάς παικτών«Credits, παρακαλώ;»: Στα…. «πράσα» ο Μπεν Άφλεκ με την νέα του σύντροφοΣτους 19 οι νεκροί – Πέθαναν δύο στο «Σωτηρία»
Keywords
Τυχαία Θέματα