Ελένη Φουρέιρα Instagram: Η εκκεντρική εμφάνιση στο Final Four – Χαμός στο Twitter

Ελένη Φουρέιρα Instagram: Το «The Final Four», που έκανε μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες προβλήθηκε σημειώνοντας επιδόσεις – ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης, ήρθε και στην Ελλάδα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, για να ανατρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα μουσικά talent shows. O Μιχάλης Χατζηγιάννης,

η Ελένη Φουρέιρα και ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) παίρνουν τη θέση του κριτή και κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό, το απρόβλεπτο και ανατρεπτικό «The Final Four». Η μεγαλύτερη μουσική μάχη ξεκινά από τον τελικό και οι The Final Four βρίσκονται ήδη στη σκηνή για να παλέψουν να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, οι διεκδικητές που με το πείσμα και το ταλέντο τους θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four».

Ένας θα φτάσει μέχρι τη νίκη στο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ! Η Ελένη Φουρέιρα συνηθίζει να πραγματοποιεί εκκεντρικές εμφανίσεις, ωστόσο, αυτή στο χθεσινό επεισόδιο του The Final Four συζητήθηκε λίγο παραπάνω. Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με ένα ροζ τούλινο outfit και μαύρο κορσέ. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια handmade ροζ κάπα με πέρλες από την haute couture collection Irene Angelopoulos, σχεδιάστρια την οποία έχει προτιμήσει και άλλη φορά. «Ροζ σύννεφα», έγραψε η Ελένη Φουρέρια, αναρτώντας στο Instagram φωτογραφία της. Σε άλλη ανάρτησή της, η τραγουδίστρια εξέφρασε την αγάπη της στην «τρελή» ομάδα της, όπως την χαρακτήρισε.

https://www.instagram.com/p/B5LGFSrgse_/

Ελένη Φουρέιρα Instagram: Το Twitter έψαχνε να βρει τι θυμίζει η Ελένη Φουρέιρα

Το outfit της Ελένης Φουρέιρα δεν πέρασε απαρατήρητο από το Twitter, το οποίο προσπαθούσε να σκεφτεί τι του θυμίζει. Κάποιοι σκέφτηκαν τα φλαμίνγκο, άλλοι μπομπονιέρα και άλλοι θυμήθηκαν την Κατερίνα Ντούσκα.
Τι ακριβώς έχει ντυθεί η Φουρέιρα; Φρεσκολουσμενο φλαμίνγκο;
Η Φουρέιρα τι είναι ντυμένη σήμερα;
Η Φουρειρα ντύθηκε μπομπονιέρα, ο Stavento ξυλοκόπος και ο Χατζηγιάννης εξηντάχρονος
Ελένη Φουρέιρα Κατερίνα Ντούσκα από τα lidl

Αποκλειστικη φωτο της Ελένης φουρειρα στο δελτα του Αξιού λιγο πριν το live #thefinal4Gr pic.twitter.com/GimvQfnro6

— lights-on _ (@Penny_ruby_) November 24, 2019

Ελένη Φουρέιρα Instagram: «Πως είναι έτσι η Φουρέιρα καλέ???» γράφει κάποιος άλλος

Η Φουρέιρα έχει ντυθεί φλαμίνγκο με πετσινα ??
Η Φουρειρα χάλια χάλια χάλια. Γιατί τόση κακογουστιά. Έχει τόσο ωραίο σώμα, μπορεί να φορέσει ότι θέλει και ντύνεται σαν τσίρκο.
Πως είναι έτσι η Φουρέιρα καλέ???
Ξέρουμε τι έχει ντυθεί η Φουρέιρα απόψε; Μπομπονιέρα; Μου φτιάξε τη διάθεση πάντως. Πέραν αυτού τη συμπαθώ πολύ
Η Φουρέιρα έχει και κουφέτα μέσα στο ρούχο;;

H Φουρέιρα απόψε…#thefinal4Gr pic.twitter.com/R6ZHZCEi1K

— nekatomata (@nekatomata) November 24, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα