Ελεφάντη – Σάκκαρη: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ “αδειάζουν” την ηθοποιό

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το απίστευτο σχόλιο της Άννας Ελεφάντη για τη Μαρία Σάκκαρη και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter το εξής σχόλιο: “Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού”.

Εκτός από την απάντηση της ΝΔ και του ίδιου του γιου

του πρωθυπουργού, την κ. Ελεφάντη φρόντισαν να κατακρίνουν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σκληρή κριτική άσκησε και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Νίκος Μπίστης, χαρακτηρίζοντας “απαράδεκτο και σεξιστικό” το σχόλιό της για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

“Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα. Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου”, έγραψε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτηση του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χατζησωκράτη.

“Άννα Ελεφάντη, με το σχόλιό σου για τη Μ. Σάκκαρη, έκανες βαρύ ατόπημα! Οφείλεις να το διορθώσεις άμεσα!”. Παρεμβαίνω γιατί η Α.Ελεφάντη εμφανίζεται, ως κεντρικό πρόσωπο, στα spot του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, αναφέρει σε ανάρτησή του.

Νατάσα Γιάμαλη

Μεταξύ αυτών που επέκριναν την ανάρτηση της Άννας Ελεφάντη και πρόσκεινται φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Kontra Channel, Νατάσα Γιάμαλη, η οποία έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: “Η πορεία της κ. Σάκκαρη δεν χρήζει ετεροκαθορισμού”.

Κάτω από την ανάρτηση, έσπευσε να σχολιάσει η Άννα Ελεφάντη, στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ανεπιτυχώς.
Keywords
Τυχαία Θέματα