Ειρήνη Καζαριάν topless: Με σορτς και καπέλο, βάζει “φωτιά” στο Instagram

Ειρήνη Καζαριάν topless: Η Ειρήνη Καζαριάν έχει επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της μετά από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η νικήτρια του ριάλιτι ομορφιάς, που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με τις φήμες για τη νέα της σχέση, απολαμβάνει το καλοκαίρι περνώντας χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου έχει αναπτύξει μία καλή σχέση με τους followers της, καθώς φροντίζει να τους κρατά ενήμερους για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αλλά και να μοιράζεται μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η Ειρήνη Καζαριάν πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, αφού σε αυτήν δείχνει την πιο σέξι πλευρά της, ποζάροντας topless. Η ανάρτησή αυτή εντυπωσίασε τον αντρικό πληθυσμό, ενώ τα likes και τα σχόλια «έπεσαν βροχή».

https://www.instagram.com/p/B1Jm7S2oBc7/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1GiRqrAF5E/

Νέα μόδα;Topless και η Χριστίνα Κολέτσα

Η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και περνάει όμορφες στιγμές κάνοντας μπάνια σε παραλίες και πισίνες, ανακαλύπτοντας νέα μέρη και χαλαρώνοντας. Η ίδια μοιράστηκε πολλές από τις στιγμές των διακοπών της με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ωστόσο, ένα από αυτά τα στιγμιότυπα τρέλανε τους followers της και απέσπασε χιλιάδες likes.

Στο καρέ που δημοσίευσε, η τραγουδίστρια κάθεται στην άκρη της πισίνας, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μαγιό της και έχοντας δίπλα της ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Η Χριστίνα συνόδευσε τη φωτογραφία με τα λόγια “Be so completely yourself that everyone else feels safe to be themselves too”, θέλοντας να ενθαρρύνει τους ακόλουθούς της να είναι ο εαυτός τους.

Φαίνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια περνάει τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της, τον Δημήτρη Δεγαμινιώτη, αφού πέρα από την topless φωτογραφία, δημοσίευσε μία ακόμη όπου ξαπλώνει στην αγκαλιά του:

View this post on Instagram

Be so completely yourself that everyone else feels safe to be themselves too.

A post shared by Christina Koletsa (@christina_koletsa) on Aug 15, 2019 at 5:59am PDT

View this post on Instagram

Απλά,τυχαία,μοναδικά. @degaminiotis

A post shared by Christina Koletsa (@christina_koletsa) on Aug 16, 2019 at 3:44am PDT

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία topless φωτογραφία και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη.

Και σα να μην έφθανε η σέξι φωτογραφία της, ο φίλος της, ο Δημήτρης Γιαννέτος δημοσίευσε βίντεο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της και να κρύβεται πίσω από τον Δημήτρη, που την τραβούσε συνέχεια βίντεο. Η Ηλιάνα φαίνεται πως λατρεύει να κάνει μπάνιο topless και φυσικά με τις φωτογραφίες και τα βίντεό της να «σκορπά εγκεφαλικά»!

https://www.instagram.com/p/ByzmjV5iRxF/

Η Queen Ντίνα…

https://www.instagram.com/p/B0tWiNgBICg/

Και η Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με την ίδια μέσα σε μία πισίνα, χωρίς να φορά το πάνω μέρος του μπικίνι, ενώ καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της.

View this post on Instagram

A post shared by K O N N I E (@kmetaxa) on Aug 16, 2019 at 7:39am PDT

https://www.instagram.com/p/BxzaGc4IxBG/?utm_source=ig_embed

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε βρεθεί πριν από μερικές ημέρες στη Μύκονο. Η παρέα ήταν μεγάλη και όπως διαβάσαμε και στο mykonos live tv, το κορίτσι αυτό βρέθηκε εκεί για λίγες ημέρες χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη λόγω ενός bachelorette.

Νάνσυ Παραδεισανού

«Μετά το περσινό topless, μήπως ήρθε η ώρα φέτος για #bottomless» έγραψε με χιούμορ η Νάνσυ κάτω από τις φωτογραφίες της.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφία της δείχνοντάς μας την πίσω όψη της και δεν φορά το πάνω μέρος του μαγιό της… Αυτή λοιπόν η φωτογραφία προκάλεσε πικρόχολα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ένας follower της έγραψε: «Δεν κατάλαβα τι σκοπό έχει αυτή η φώτο! Να μας δείξεις την πίσω όψη σου ή το ότι δεν φοράς το πάνω μέρος! Εξυπηρετεί σε κάτι;»

Βέβαια, δεν ήταν και λίγοι οι φίλοι της που τής έγραψαν “μπράβο” που δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες της.

https://www.instagram.com/p/B1RDGGGCh_F/

https://www.instagram.com/p/B1LsYtWiYu2/

https://www.instagram.com/p/B1EaM__BDOm/

Keywords
Τυχαία Θέματα