Έγκλημα- σοκ στο Μενίδι: Δολοφόνησαν 35χρονο άντρα στο αυτοκίνητο του (photo)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας άντρας βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή του Μενιδίου, γύρω στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ιδιοκτήτης ενός καταστήματος, που άκουσε τον έντονο θόρυβο και πλησίασε το αυτοκίνητο, μάρκας Lancia που ήταν σταθμευμένο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 22.

Όταν είδε τον νέο άντρα χτυπημένο και το αυτοκίνητο τρύπιο από τις σφαίρες, αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ

και την αστυνομία.

Ωστόσο η κρισιμότητα της κατάστασης, έκανε τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να μεταφέρει ο ίδιος με τη βοήθεια πελατών του, τον άντρα στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τραύματα στο στήθος.

«Στις 22:03 πρώτα λεπτά ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος στην γωνία του μαγαζιού μου στην οδό Παπαφλέσσα 3. Είχε πέσει ένα αυτοκίνητο στον τοίχο και στο αυτοκίνητο μου που βρισκόταν παρκαρισμένο από έξω. Αμέσως μαζί με πελάτες βγήκαμε έξω και πήγαμε ένα δούμε τον άνθρωπο, ο οποίος ήταν γνωστός, πελάτης του μαγαζιού» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Σύμφωνα με την αστυνομία το συμβάν πρέπει να ξεκίνησε γύρω στα 800 μέτρα μακριά σε μια μικρή πλατεία. Αυτός από όσο γνωρίζω έκανε μεταπωλήσεις αυτοκίνητων, ήταν Βορειοηπειρώτης παντρεμένος με μια πόντια έχοντας δύο παιδιά μαζί της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με το που τον είδα κοίταξα τον σφυγμό του και τον έβαλα στο αυτοκίνητο και τον μετέφερα στο Λαϊκό νοσοκομείο που εφημέρευε. Από ότι μου είπαν τα παιδιά εδώ που τον ήξεραν ήταν ήσυχος, δεν είχε δώσει δικαίωμα και ήταν καλό παιδί. Εγώ κατευθείαν με το που τον είδα, τον κράτησα όρθιο και πήρα τον γιο μου και δύο φίλους του που τον κρατούσαν και πήγαμε στο νοσοκομείο.

Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του ήταν εν ζωή και όλη την ώρα μούγκριζε. Ήταν πυροβολημένος, τα τζάμια του αυτοκινήτου και η πόρτα στην μεριά του οδηγού είναι τρύπια. Πρέπει να τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 3-4 φορές».

Η Αστυνομία ταυτοποίησε το θύμα, και πρόκειται όντως για 35χρονο Αλβανό, κάτοικο της περιοχής. Το αυτοκίνητο του 35χρονου Αλβανού, έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να έλεγχο καθώς έφερε τέσσερα σημάδια από όπλο.

Γίνονται έρευνες και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με τος Αρχές να έχουν ως πιθανότερο σενάριο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Photo: protothema

Το άρθρο Έγκλημα- σοκ στο Μενίδι: Δολοφόνησαν 35χρονο άντρα στο αυτοκίνητο του (photo) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα