Έφτασε στην Ελλάδα η ιπτάμενη Κατερίνα (φωτο-βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λίγο πριν από τις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στην Αθήνα η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη. Εμφανίστηκε χαμογελαστή ενώ φορούσε φυσικά και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η «χρυσή»
Κατερίνα συνοδευόταν, από τον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ και έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος

κόσμου, την οικογένειά της αλλά και φίλους της.

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, είμαστε χαρούμενοι. Περίμενα πως και πως και για τις διακοπές», δήλωσε σε δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η Κ. Στεφανίδη, ενώ σημείωσε ότι:«πιστεύαμε σίγουρα για ένα μετάλλιο. Με το 4.85 ήταν σχεδόν σίγουρο το μετάλλιο. Όχι το χρυσό, άλλα το μετάλλιο».

Επίσης αναφέρθηκε και στη «βουτιά» του συζύγου της, ενώ επανέλαβε ξανά ότι του αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο.

Από την άλλη μεριά η Κ. Στεφανίδη επιβεβαίωσε ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει τις σπουδές της, καθώς έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της, ενώ δεν σχολίασε τη στάση της Έλενας Ισιμπάγεβα υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «εγώ κέρδισα, να συζητήσουμε για θετικά πράγματα».

Εξάλλου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με την εφημερίδα «Αυγή» τόνισε ότι ούτε καν γνωρίζει την εν λόγω εφημερίδα ξεκαθαρίζοντας ότι «τώρα την ακούω πρώτη φορά στη ζωή μου».

Το άρθρο Έφτασε στην Ελλάδα η ιπτάμενη Κατερίνα (φωτο-βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα