Δωρεές στα Νοσοκομεία: Μια 16χρονη, παρέδωσε 300 μάσκες στον «Ευαγγελισμό»

Δωρεές στα Νοσοκομεία: Δωρεά 300 μασκών έκανε σήμερα η 16χρονη δημιουργός του «The Greek Mask Project», Κοραλία Χατζηγιαννάκη, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Οι μάσκες, έχοντας πάνω τους την ελληνική σημαία, έχουν σκοπό την εμψύχωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

«Αυτοί είναι οι ήρωες αυτής της κρίσης και οφείλουμε να τους τιμήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο σε αυτό τον αγώνα, ειδικά κατά την διάρκεια του Πάσχα» είπε η 16χρονη.

Τις μάσκες παρέλαβε ο Ευάγγελος Μπαλής, επικεφαλής της μονάδας COVID-19 του «Ευαγγελισμού», νοσοκομείου αναφοράς για την πανδημία. Η σημερινή προσφορά είναι η πρώτη από το «The Greek Mask Project», την δημιουργική δράση που γεννήθηκε κατά την διάρκεια της καραντίνας για την εμψύχωση ιατρών και νοσηλευτών σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίεςΔείτε ακόμηΠώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς μέχρι και την Δευτέρα του ΠάσχαΑυστηρότερες κυρώσεις για όσους παραβιάσουν τα μέτρα το ΠάσχαΆλλη μία νίκη για τους γιατρούς και νοσηλευτές στο Ασκληπιείο Βούλας«Σιδερένιος κύριε Γιώργο»: Ασθενής βγαίνει νικητής από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο, χειροκροτούν όλοι!Μία ακόμα νίκη! Η στιγμή που 63χρονη βγαίνει νικήτρια από τη ΜΕΘ του «Βενιζέλειου» (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα