Δολοφονία στρίπερ: Τη διαμέλισε και πέταγε τα μέλη από το μπαλκόνι

Δολοφονία στρίπερ: Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 38χρονος με τον οποίο η 19χρονη φέρεται να διατηρούσε σχέσεις. Στιγμές τρόμου έζησαν νεαρά παιδιά που έπαιζαν σε παιδική χαρά στην πόλη Τσίτα της ανατολικής Ρωσίας όταν ξαφνικά είδαν να προσγειώνονται δίπλα τους σακούλες με το διαμελισμένο πτώμα μιας 19χρονης κοπέλας. Σύμφωνα με την αστυνομία η νεαρή κοπέλα ονομαζόταν Ελιζαβέτα και εργαζόταν ως στρίπερ. «Ήταν τρομακτικό. Πρώτα πέταξαν μια σακούλα με τα ματωμένα ρούχα και μετά πέταξαν το κομμένο κεφάλι» δήλωσε ένα 15χρονος αυτόπτης μάρτυρας.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 38χρονος

ένοικος του πολυόροφου κτηρίου. ΑνεπιβεβαΊτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 19χρονη ήταν η σύντροφος του 38χρονου. Ορισμένες από τις σακούλες με τμήματα της σορού της 19χρονης προσγειώθηκαν στην στέγη της εισόδου του 15ορόφου κτηρίου. Η αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση ανάμεσα στους ενοίκους του κτηρίου αλλά και σε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας φίλος της 19χρονος στη Ρωσία κάνει έρανο για την κηδεία της. «Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και έμενε με την γιαγιά της. Δεν υπάρχουν λεφτά για την κηδεία» έγραψε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την Sun. Στο προφίλ της στα social media η κοπέλα έγραφε στο status της: «Κανείς δεν θα πεθάνει παρθένος. Η ζωή τους γα@@@ει όλους».

Δολοφονία Άννυ: Η υπόθεση του μικρού κοριτσιού τρεισήμισι χρόνια πριν

Η υπόθεση αυτή της άτυχης νεαρής κοπέλας στη Ρωσία, με τον διαμελισμό του σώματός της, μάς θυμίζει την υπόθεση της μικρής Άννυ, τρεισήμισι χρόνια πριν. Τα ίχνη του άτυχου παιδιού εξαφανίστηκαν με τον πατέρα του να ομολογεί ότι την τεμάχισε και την πέταξε για να μην μπορέσουν να την εντοπίσουν οι αρχές. Ωστόσο, η πιπίλα της μικρής ήταν η «πηγή» για τα εργαστήρια της Αστυνομίας για να εντοπίσουν το DNA ώστε στη συνέχεια να υπάρξει σύγκριση με τα δείγματα αίματος που βρέθηκαν διάσπαρτα στο διαμέρισμα . «Όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο παίρνουμε προσωπικά αντικείμενα. Στην περίπτωση της Άννυ είχαμε συλλέξει την πιπίλα.

Για να επιβεβαιώσουμε το κληρονομικά συμβατό εξετάσαμε τους δυο γονείς . Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε ότι το DNA στην πιπίλα ήταν του παιδιού» ανέφερε στην κατάθεση του ο ειδικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ. Ακόμη, ο μάρτυρας κατέθεσε πως το διαμέρισμα είχε καθαριστεί και χρησιμοποιήθηκε ειδικό σπρέι το οποίο αποκάλυψε ότι υπήρχε διάσπαρτο αίμα σε τοίχους και σοβατεπί. Παρ΄ όλα αυτά, ο μάρτυρας δεν ήταν σε θέση να πει αν η 4χρονη ήταν ζωντανή την ώρα που, σύμφωνα με την κατηγορία, ο πατέρας της την τεμάχισε. Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης, όμως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να ήταν ζωντανό. «Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα