Δολοφονία στη Ρόδο: «Ήθελαν εμένα πριν μια βδομάδα» – Καταγγελίες κοριτσιών, στον εισαγγελέα οι νεαροί

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σήμερα στις 11:00 οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ελένη Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο όπου σπούδαζε.

Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας μεταφέρθηκε χθες από την Ρόδο στην Αλεξανδρούπολη και από κει στο Διδυμότειχο.

Χθες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία αλλά και για βιασμό εναντίον των δύο κατηγορούμενων για την δολοφονία

της 21χρονης.

Σήμερα στην ανακρίτρια οι φερόμενοι ως δράστες

Οι δύο νεαροί, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα αίτια του εγκλήματος με θύμα την άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, από το Διδυμότειχο, χαρακτηρίζονται ως σεξουαλικά.

Οι ποινικές διώξεις αφορούν ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.

Η δίωξη για βιασμό βασίζεται στα όσα «έδειξε» η ιατροδικαστική έκθεση αλλά και με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού.

Ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα.

Ο 19χρονος ομολόγησε τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ ο 21χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου, δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε καθόλου το θύμα. Και πως εκείνος που είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα, ήταν ο 19χρονος Αλβανός.

Τα αίτια του εγκλήματος με θύμα την άτυχη 21χρονη χαρακτηρίζονται ως σεξουαλικά

Όπως έχει φανεί και από τα βίντεο η Ελένη βγαίνει από το σπίτι της και μπαίνει στο λευκό βαν. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν στο βαν επέβαιναν ένα ή δυο άτομα.

Όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το εξοχικό του Ροδίτη στη Λίνδο.

Το σενάριο που εξετάζουν ήδη από χθες οι αρχές είναι ότι η 21χρονη είχε ραντεβού με τον ένα από τους δύο άνδρες και πιθανότατα εμφανίστηκε και ο δεύτερος, με το κορίτσι να αντιδρά στην παρουσία του.

Τότε πρέπει να προέκυψε ένταση με την νεαρή να επιχειρεί να φύγει.

Εκεί φαίνεται ότι την χτύπησαν με σιδερένιο αντικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες σιδερώστρα, σύμφωνα με άλλες, με ηλεκτρικό σίδερο.

Η Ελένη έπεσε αναίσθητη. Ττότε οι δύο νεαροί την έβαλαν στο βαν του ενός και οδήγησαν στην απομονωμένη περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου και την πέταξαν από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων.

Όπως έδειξε η νεκροτομή η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν βρέθηκε στο νερό και ουσιαστικά πνίγηκε στη θάλασσα.

Στο ίδιο σημείο πέταξαν επίσης ότι άνηκε στην 21χρονη. Τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες.

Από χθες το μεσημέρι ανακρίνονταν αρχικά ο πατέρας του 21χρονου που είναι και ιδιοκτήτης του λευκού βαν και ο 19χρονος Αλβανός.

Ο 21χρονος «καταζητούμενος», πήγε οικειοθελώς προχθές το βράδυ στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδο με τη συνοδεία της μητέρας αρνούμενος όμως να καταθέσει χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Ακολούθως από τους αστυνομικούς εξετάστηκαν οι δύο νεαροί, οι οποίοι αρχικά έπεφταν σε αντιφάσεις. Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να αποσπάσει την ομολογία από τον 19χρονο Αλβανό.

Τα σχόλια στα προφίλ των δύο, στα social media, έχουν πάρει «φωτιά» από σχόλια

Ανάμεσα σε αυτά, είναι και τα όσα αποκαλύπτει μία κοπέλα, για τους δύο νεαρούς που φέρονται να έχουν δολοφονήσει την φοιτήτρια στη Ρόδο.

Η ίδια αναφέρει ότι μία εβδομάδα πριν το έγκλημα, είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να την βγάλουν βόλτα.

Εκείνη όμως αρνήθηκε και μάλιστα, μετά τη δολοφονία της κοπέλας έχει δώσει τη σχετική συνομιλία στην Αστυνομία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ είναι πολλές οι κοπέλες που ανέφεραν το ίδιο στις Αρχές.

Το άρθρο Δολοφονία στη Ρόδο: «Ήθελαν εμένα πριν μια βδομάδα» – Καταγγελίες κοριτσιών, στον εισαγγελέα οι νεαροί εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα