Δολοφονία Φλόιντ: Η διαφήμιση του Jay – Ζ

Δολοφονία Φλόιντ: Η ακτιβιστική ομάδα Team Rock του Jay – Ζ, συνεργαζόμενη με τις οικογένειες παιδιών που χάθηκαν από αστυνομική βία, αλλά και με άλλους ακτιβιστές και δικηγόρους, δημοσίευσε μια ολοσέλιδη διαφήμιση αφιερωμένη στον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ σε πολλές μεγάλες εφημερίδες σε ολόκληρη την χώρα. Η Team Roc ανήρτησε επίσης τη διαφήμιση στην επίσημη σελίδα της

στο Instagram, η οποία είχε την λεζάντα «στην μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ» και περιλαμβάνει ένα έντονο απόσπασμα από την ομιλία που έδωσε ο Δρ. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Σέλμα της Αλαμπάμα το 1965.

Η διαφήμιση περιλαμβάνει επίσης την υπογραφή του 50χρονου ράπερ, αλλά και τις υπογραφές διαφόρων δικηγόρων υπεράσπισης, συναδέλφων ακτιβιστών και των γονέων του Botham Jean, του DJ Henry και του Antwon Rose II, τριών μαύρων αντρών που έχασαν την ζωή τους από αστυνομική βία. Η διαφήμιση προβλήθηκε την Τρίτη σε μεγάλες εφημερίδες της χώρας, όπως στους New York Times, στην Chicago Tribune, στην Philadelphia Enquirer, στην Denver Post, στους Los Angeles Times, στην Atlanta Journal Constitution και σε πολλές άλλες εφημερίδες, ενώ σύμφωνα με το CNN προγραμματίζονταν και άλλες διαφημίσεις για σήμερα.

View this post on Instagram

King Hova

A post shared by JAY-Z NEWS (@jayzgoatnews) on Mar 10, 2020 at 11:07am PDT

Δολοφονία Φλόιντ: Η διαφήμιση του Jay – Ζ

«Ένας άντρας πεθαίνει όταν αρνείται να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστό. Ένας άντρας πεθαίνει όταν αρνείται να υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη. Ένας άντρας πεθαίνει όταν αρνείται να υποστηρίξει αυτό που είναι αλήθεια», γράφει ένα σημείο της εμψυχωτικής ομιλίας του Κινγκ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Jay – Ζ έχει έντονη ακτιβιστική δράση. Ήταν μέλος μιας ομάδας αστέρων που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στην Atlanta Journal-Constitution, ζητώντας δικαιοσύνη για τον Ahmaud Arbery, ενώ δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια για την μάχη κατά του κορονοϊού.

View this post on Instagram

PSA!

A post shared by JAY-Z NEWS (@jayzgoatnews) on Jun 1, 2020 at 9:29am PDT

Δείτε ακόμηGeorgeFloydChallenge: Ένα φρικτό παιχνίδι γίνεται “μόδα”Σοκ στις ΗΠΑ – 8χρονο κορίτσι πέθανε από τον ιόΗ Ισπανία ανοίγει τα σύνορο με Γαλλία Πορτογαλία
Keywords
Τυχαία Θέματα