Δήμος Διονύσου: Καλύτερη εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του δήμου

Ο δήμος Διονύσου στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ενθαρρύνει τη χρήση νέων τεχνολογιών στις διοικητικές του δομές, με τη βοήθεια της εύχρηστης ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας δημοτών, «Novoville». Η ταχύτερη επίλυση των καθημερινών προβλημάτων κάθε δημότη και επισκέπτη του Δήμου μας, καθώς και η απλοποίηση της επικοινωνίας με το Δήμο, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Όραμα και στόχος μας είναι η καταγραφή, αξιολόγηση και επίλυση των προβλημάτων

που συναντούν καθημερινά οι δημότες και επισκέπτες του Δήμου Διονύσου, με τρόπο διαφανή, μετρήσιμο και ανιχνεύσιμο.

Η πλατφόρμα «Novoville» προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα αποστολής αιτημάτων, μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της πόλης. Ο δημότης ή επισκέπτης του Δήμου έχει τη δυνατότητα να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητα του, όπως π.χ. καμένες λάμπες, λακκούβες στο οδόστρωμα, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, απορρίμματα, μέχρι και έκτακτα περιστατικά που απαιτούν τη δημοτική συνδρομή. Κάθε πολίτης μπορεί να στείλει άμεσα όλα τα αιτήματα που τον αφορούν, χωρίς κόστος και χωρίς να τηλεφωνήσει ή να επισκεφτεί το Δήμο!

Πώς γίνεται η αποστολή αιτημάτων

Η αποστολή αιτημάτων είναι δυνατή μέσω της δωρεάν εφαρμογής «Novoville» για smartphones με λογισμικό Apple iOS και Android είτε μέσω του Novoville WebApp στην ιστοσελίδα του Δήμου που μπορείτε να βρείτε πατώντας στο σύνδεσμο https://dionysos.gr/novoville

Γίνεται σε 4 απλά βήματα:

Επιλογή τοποθεσίαςΕπιλογή κατηγορίας αιτήματοςΠροσθήκη φωτογραφίαςΑποστολή του αιτήματος στο Δήμο

Στη συνέχεια, το αίτημα παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ ο δημότης έχει τη δυνατότητα ζωντανής ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο για την πορεία επίλυσης του αιτήματος μέχρι την οριστική του διευθέτηση. Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής, οι δημότες θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τις ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του Δήμου, αλλά και για έκτακτα περιστατικά στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου, από την άλλη πλευρά, έχουν πραγματική εικόνα των ζητημάτων της πόλης, κι έτσι μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα τις εργασίες τους, βελτιώνοντας παράλληλα τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την ανταπόκρισή τους προς τους πολίτες. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την εφαρμογή «Novoville», ώστε να τη γνωρίσουν όλοι οι δημότες μας και να καταστεί το εργαλείο που θα επιλέγουν για την καθημερινή επικοινωνία-επαφή με τον Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα.

Ενθάρρυνση της χρήσης νέων τεχνολογιών

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας «Novoville»: «Η ενθάρρυνση της χρήσης νέων τεχνολογιών στο Δήμο Διονύσου, από Δημοτικές Υπηρεσίες και δημότες, αποτελεί κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής. Μέσα από αυτές τις τεχνολογίες μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα τη δουλειά μας και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, παρέχοντας βελτιωμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα “Novoville” είναι ένα αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και δημοτών, ένα χρήσιμο εργαλείο καταγραφής αιτημάτων. Ζητώ από όλους τους συμπολίτες μας να βάλουν στην καθημερινότητά τους την εφαρμογή και να βοηθήσουν έτσι τις υπηρεσίες του Δήμου να καταγράψουν και στη συνέχεια να επιλύσουν κάθε καθημερινό πρόβλημα. Σας καλώ να κάνουμε ένα βήμα προς την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας. Βοηθήστε μας να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Διονύσου, Καλύτερη,dimos dionysou, kalyteri