Δήμητρα Κατσαφάδου βιογραφικό: Ποια είναι, οι σπουδές της και το πραγματικό της επίθετο

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει γίνει γνωστή στο κοινό από τα προϊόντα ομορφιάς της La vie en Rose.Έχει μια λαμπρή καριέρα, αφού αγαπά αυτό που κάνει, και είναι χημικός. Μάλιστα, είναι φιλόζωη και έχει 22 σκυλάκια, τα οποία αγαπά σαν να ήταν παιδιά της. Η βραβευμένη επιχειρηματίας αποκάλυψε πώς ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες περιποίησης στην κατσαρόλα του σπιτιού της και μίλησε για το bullying που έχει υποστεί στη παιδική της ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι απόφοιτος

του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Χημείας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο τμήμα της Ανόργανης Χημείας του ΕΚΠΑ, με τίτλο «Οργανική και Ανόργανη σύνθεση Καλλυντικών» Ίδρυσε την ελληνική εταιρεία “La vie en Rose”, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών κρεμών. Το μότο της “Η Μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης” το οποίο έγινε viral στα social media.  Αξίζει να σημειωθεί πως αναδείχτηκε για τρίτο συνεχόμενο έτος ως μια από τις γυναίκες επιχειρηματίες της χρονιάς, αποδεικνύοντας περίτρανα πως οι γυναίκες την λατρεύουν τόσο για τις δημιουργίες της όσο για τον ακέραιο χαρακτήρα της.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitra Katsafadou (@katsafadou)

Το bullying και η ατάκα που έγινε viral

«Είμαι ένα άτομο που έχει φάει bullying από πολύ μικρό παιδί. Θυμάσαι που σου είχα πει το όνομα μου είναι Κατσαφάδου. Με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου. Με έλεγαν κάπως… κατάλαβες. Από τότε είμαι πληγωμένη. Το Αρναούτογλου δεν είναι σαν το Μαλακοδήμου. Πλέον έχει παρέλθει» δήλωσε η ίδια.  «Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία – η κορώνα των επιστημών – είναι η ψυχολογία της ύλης. Μπορείς να τα φτιάξεις. Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό. Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι “Μανιάτες”. Μου λένε “Δημητρούλα πάλι έγινες viral”. Είναι η ζωή μου αυτή η φράση.

Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν φυτό. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα. Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».

Keywords
Αναζητήσεις
δήμητρα κατσαφάδου όνομα,
Τυχαία Θέματα
Δήμητρα Κατσαφάδου, Ποια,dimitra katsafadou, poia