Δήμητρα Κατσαφάδου γάμος: Ο λόγος που χώρισε με τον σύζυγό της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, η ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών «La vie en Rose» και χημικός, μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Νάνσυ Παραδεισανού, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής της ζωής . Η ίδια μίλησε για τον γάμο της, τον χωρισμό αλλά και για το πρόβλημα υγείας του πρώην συζύγου της. «Εγώ αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμη τον αγαπάω φυσικά και έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε. Βλέποντας έναν άνθρωπο δυο μέτρα να είναι καρκινοπαθής και να σπάει την πέτρα, είπα θα είμαι δίπλα του όσο χρειαστεί. Είπα θα είμαι δίπλα του

και χωρίς να κάνω οικογένεια. Χωρίσαμε γιατί υπήρξε και άλλο ένα θέμα σοβαρό. Εγώ με το καλό θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Όχι ένα, παραπάνω. Θέλω πάρα πολύ, έχω έρθει σε επαφή. Δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είναι non-stop μαζί μου. Εγώ υπηρετώ την επιστήμη μου» είπε, η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η Δήμητρα είχε δώσει και μια συνέντευξη καρδιάς  στο Happy day, και είχε αναφερθεί ξανά στη ζωή της. «Είναι 22 τα σκυλάκια μου. Τα έχω σαν παιδιά μου. Είναι όλα υιοθετημένα, δυστυχώς έχω βρει πολλά στα σκουπίδια χτυπημένα, σκελετωμένα. Το άλλο το είχα βρει με κομμένα αυτάκια σε έναν γάμο που είχα πάει και το έχω περιθάλψει και ανήκει πλέον στην οικογένειά μας. Νομίζω ότι πρέπει να υιοθετούμε πλέον σκυλιά, να μην αγοράζουμε. Τα έχω μέσα στο σπίτι, κοιμόμαστε αγκαλιά αλλά με βάρδιες για να μην αδικούνται” και πρόσθεσε: “δε με φλερτάρουν καθόλου. Όταν θέτεις προτεραιότητες, αυτή η ενέργεια και η χημεία βγαίνει. Μου λείπει η συντροφικότητα. Είναι δύσκολο ένας σύντροφος να ανεχτεί 20 σκυλιά αλλά και το γεγονός ότι εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδιά».

View this post on Instagram

A post shared by Dimitra Katsafadou (@katsafadou)

Keywords
Τυχαία Θέματα