Διάρρηξη γραφείου Τσακαλώτου: Το παρασκήνιο με το γιο του δικηγόρου

Το συμβάν της διάρρηξης του γραφείου του γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Όπως ο ίδιος αναφέρει, διαρρήκτες σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο του γραφείου του, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακατεύοντας έγγραφα και αφαιρώντας υπολογιστές. «Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους» υπογραμμίζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και προσθέτει: Σύμφωνα με

πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, ο 22χρονος είναι υιοθετημένος γιος πολύ γνωστής δικηγόρου και υιοθετήθηκε στην ηλικία των 10 ετών.

Παρέμεινε στην οικογένεια της δικηγόρου μέχρι την ηλικία των 18 ετών όπου τότε εκδήλωσε την επιθυμία στην μητέρα του να ανοίξει τους δικούς του ορίζοντες. Κατά πληροφορίες πάντα του dikastikoreportaz.gr ερχόταν σε επαφή με τους βιολογικούς του γονείς, άτομα άκρως παραβατικά και είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις.  Στις φυλακές της Αυλώνας, είχε δείξει πολύ καλή διαγωγή, μάλιστα είχε πετύχει και στο πανεπιστήμιο, με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί και μάλιστα πρόωρα. Όμως δεν κράτησε πολύ η ελευθερία του γιατί στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε και πάλι στην παραβατικότητα. Επίσης είχε έρθει σε επαφή με τον βιολογικό του θείο ο οποίος είναι σεσημασμένος κακοποιός.

Η σύλληψη του 22χρονου

Τέλος οι πληροφορίες του σάιτ, αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε έρευνα, η οποία είναι μάλλον και ανεξήγητη, και στο σπίτι της δικηγόρου μητέρας του από άνδρες της Ομάδας ΟΠΚΕ. Ο 22χρονος μέχρι την ηλικία των 10 ετών που σε ένα άκρως προβληματικό περιβάλλον και ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, που όπως δείχνει η εξέλιξη των γεγονότων δεν κατάφερε να ξεφύγει από το αρρωστημένο περιβάλλον που μεγάλωσε μέχρι την ηλικία των 10 ετών και δείχνει να έχει “σημαδέψει” όλη του την μετέπειτα ζωή.

Η σύλληψή του έγινε χθες στη μια τα ξημερώματα όπου αστυνομικοί τον εντόπισαν με τον συνεργό του σε πολυκατοικία της οδού Γενναδίου. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, η “σφραγίδα” του ήταν να «αδειάζει ολόκληρες πολυκατοικίες». Η υπόθεση λόγω της σοβαρότητας διαβιβάστηκε στο Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και αυτό που εξετάζεται είναι ο συγκεκριμένος νεαρός να κρύβεται πίσω απο τη διάρρηξη στο γραφείο του πρώην υπουργού.

Keywords
Τυχαία Θέματα