Διαφήμιση Jumbo Χριστούγεννα 2019: Η μουσική Ξαρχάκου και τα “δάκρυα” του διαδικτύου

Διαφήμιση Jumbo Χριστούγεννα 2019: Συγκίνηση έχει προκαλέσει (για πρώτη φορά) η νέα διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα, όπως φανερώνουν και τα μηνύματα των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η φετινή διαφήμιση, είναι

αφιερωμένη στην Μεγάλη Ελλάδα της θάλασσας και την ψυχή των ανθρώπων της. Μια ψυχή που ανθίζει μέσα από την εμβληματική μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, από την ταινία «Κόκκινα Φανάρια».

Κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφήμισης των Jumbo, είναι ένας ναυτικός που τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται κάπου στον Ατλαντικό Ωκεανό και συνομιλεί μέσω ασυρμάτου με την γυναίκα του και τον γιο του. Αφού ο μικρός του λέει πως ο Άγιος Βασίλης του πήρε δώρο μία πραγματική πυροσβεστική, τον ρωτά τι του πήρε ο ίδιος, με τον ναυτικό να παγώνει προς στιγμή. Και τότε, βλέποντας μια τσάντα του Jumbo αρχίζει να του λέει το δώρο που του πήρε από το κάθε λιμάνι που επισκέφθηκε στο ταξίδι του. Το βίντεο κλείνει με τον πατέρα, φανερά συγκινημένο και με δάκρυα στα μάτια του να είναι στην κουκέτα του και να αναπολεί τις στιγμές που χάνει με την οικογένειά του.

Διαφήμιση Jumbo Χριστούγεννα 2019: Τα social media συγκινήθηκαν

Γίνατε κι εσείς κομμάτια με την διαφήμιση του #jumbo ή να κοιταχτώ;

Νομίζω η καλύτερη διαφήμιση του #jumbo είναι η φετινή με τους ναυτικούς!

Αεί σιχτιρ #jumbo με τη χριστουγεννιατικη διαφήμιση…

Σκεφτόμουν πως η πιο συγκινητική διαφήμιση Χριστουγέννων ήταν αυτή του λαϊκού λαχείου με τον παππού κ το αμάξι στον εγγονό . Φέτος το #jumbo χτύπησε συναίσθημα μετά από πολλές ηλίθιες διαφημίσεις. Δύναμη σε όσους ταξιδεύουν σε θάλασσες κ αέρες!

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό αλλά η διαφήμιση των #jumbo είναι έπος..

Νομίζω πως πρώτη φορά τα #jumbo έβγαλαν μία αξιόλογη και σοβαρή διαφήμιση , δεν περίμενα ποτέ να το πω αλλά ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση Jumbo και σάουντρακ από Κόκκινα Φανάρια, εκρηκτικός συνδυασμός θα έλεγα

Καλά πολύ κλάμα με την καινούργια διαφήμιση των #jumbo, η μουσική ειδικά σκοτώνει

Ποιος έκανε την φετινή Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των #jumbo ? Ακόμα μαζεύω τα δάκρυα μου! Μπράβο, βρε!

Βέβαια υπήρξαν και κάποιοι που δεν τους άρεσε η νέα διαφήμιση των Jumbo

Το καράβι στο Ορατότης μηδέν του Κούρκουλου, πιο σύγχρονη γέφυρα είχε από την διαφήμιση του #jumbo…

Ως παιδι ναυτικου θα ηθελα να δηλωσω πως η νεα διαφημιση του #jumbo οχι μονο δε με συγκινει αλλα με Ψυχοπλακωνει και κυριως μου ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! 10000 φορες η Στανιση να ψηνει κουραμπιεδες και να σουβλιζει αρνια !

Σας άρεσε η διαφήμιση του τζάμπο για τους ναυτικούς;Θα μπορούσε να μην πουλάει τον πόνο τους και την λαχτάρα του γυρισμού,αλλά να το δίνει με ένα θετικό τρόπο δείχνοντας τους να επιστρέφουν τα Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα