«Δεν ήταν εύκολο»

Ο προπονητής της Αγγλίας, Ρόι Χότζον, μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ουκρανίας και την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro, δε μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη τη φάση της μη κατακύρωσης του τέρματος του Ντέβιτς όταν η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας της ομάδας του.

Ο Χότζον δήλωσε πως το έργο της Αγγλίας ήταν δύσκολο, ενώ δεν έλειψε να ανφερθεί και στον σκόρερ της ομάδας του Γουέιν Ρούνεϊ.

«Δεν υπάρχει η τεχνολογία γραμμής ακόμη. Αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή και δεν μέτρησε το γκολ,

ήμασταν τυχεροί, αλλά στο παρελθόν εμείς έχουμε σταθεί άτυχοι σε αντίστοιχες φάσεις απέναντι στην Πορτογαλία και τη Γερμανία. Σε κάθε περίπτωση, ο Τέρι απέτρεψε το γκολ για την ομάδα μας.

Δεν ήταν εύκολο το έργο μας. Δεχτήκαμε πίεση από την Ουκρανία, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου. Σημασία έχει ότι προχωράμε. Γίνεται πολύς λόγος για τις προσδοκίες για την ομάδα μας. Δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση, εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε και να το διασκεδάσουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Για την απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ:

«Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Ρούνεϊ και το είδαμε ξανά απόψε. Πιστεύω πως είναι χαρούμενος και πιστεύω πως στη συνέχεια θα παίξει με περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα