Δείτε LIVE: Δεύτερη μέρα συζήτησης των επώδυνων μέτρων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με ακροάσεις εκπροσώπων 47 φορέων που επηρεάζονται από τα νέα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η συζήτηση στις επιτροπές της Βουλής.

Την Δευτέρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χαρακτήρισε το πακέτο μέτρων ως μνημόνιο και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση για το χρέος

που θα συνοδεύει την ψήφιση των μέτρων.

«Όπως καταλαβαίνετε το νομοσχέδιο ανοίγει το δρόμο για την συζήτηση που έχει αρχίσει – παρά τις αμφιβολίες – για το χρέος και ευελπιστούμε την Δευτέρα να έχουμε συνολικό πακέτο που θα περιλαμβάνει τα μέτρα που ψηφίζουμε τώρα και το χρέος. Καταλαβαίνετε λοιπόν για τους λόγους που επιβάλουν τον επείγοντα χαρακτήρα.

Σας θυμίζω ότι προηγούμενες κυβερνήσεις έφερναν όλα τα μνημονιακά μέτρα με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο γρήγοροι γίνεται, να αντιμετωπίσουμε τις καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από τους θεσμούς και γι αυτό και το κατεβάζουμε με αυτή την επείγουσα διαδικασία και όχι την κατεπείγουσα».

Η συζήτηση θα συνεχιστεί στις 3 μετά το μεσημέρι προκειμένου το πολυνομοσχέδιο που έχει εισαχθεί από την κυβέρνηση με τη διαδικασία του επείγοντος να συζητηθεί στην Ολομέλεια την Τετάρτη και να ψηφιστεί αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Το άρθρο Δείτε LIVE: Δεύτερη μέρα συζήτησης των επώδυνων μέτρων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα