Δασκάλα και μαθητής: 63χρονη που είχε σχέση με ανήλικο, σκότωσε τον άντρας της και αυτοκτόνησε

Δασκάλα και μαθητής: Φρίκη προκάλεσε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ η υπόθεση μιας 63χρονης δασκάλας που σκότωσε τον άνδρα της και αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή της επειδή φέρεται να έκανε σεξ με έναν μαθητή της στο σχολείο. Η Emma Ogle συνελήφθη ανήμερα του Halloween και αντιμετώπιζε αρκετές κατηγορίες για την ερωτική σχέση που είχε με τον

17χρονο μαθητή της καθώς πληθαίνουν στις ΗΠΑ τα κρούσματα με δασκάλες που έχουν ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές τους.

Η τραγική υπόθεση του φόνου και της αυτοκτονίας, όπως όλα δείχνουν, της 63χρονης, ήλθε στο φως όταν άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας κατέφθασαν στο σπίτι της, επειδή ο άνδρας της απουσίασε από τη δουλειά του. Συνάδελφοί του κάλεσαν ένα συγγενικό του πρόσωπο, που πήγε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία, όταν το βρήκε κλειδαμπαρωμένο και είδε μέσα τη δασκάλα μ’ ένα όπλο. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί η δασκάλα και ο άνδρας της ήταν ήδη νεκροί. Η αστυνομία θεωρεί ότι η Ογκλ πυροβόλησε πρώτα τον 59χρονο σύζυγό της προτού στρέψει πάνω της το όπλο της.

Ο μαθητής την ανέφερε

Η 63χρονη φέρεται να σύναψε σχέση με τον 17χρονοο μαθητή της την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι προχώρησαν σε σεξουαλικές επαφές. Στη Βόρεια Καρολίνα η νόμιμη ηλικία για σεξουαλική συναίνεση είναι τα 16, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη όταν το ένα εκ των δύο ατόμων ασκεί με κάποιο τρόπο εξουσία στο άλλο, στη συγκεκριμένη περίπτωση μια δασκάλα μ’ έναν μαθητή. Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο μαθητής ήταν που ανέφερε τη δασκάλα σε μέλος του προσωπικού του λυκείου. Η Ογκλ είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα και είχε σταματήσει να πληρώνεται όσο ήταν σε εξέλιξη η έρευνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα