Δαλάκα μαντίλα: Η απάντηση στα σχόλια για την πόζα στην Τουρκία

Δαλάκα μαντίλα: Πλήθος αρνητικών σχολίων δέχθηκε στο Instagram και όχι μόνο η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει με μαντίλα στη γειτονική Τουρκία. Η νικήτρια του Survivor 2 μίλησε στο Secret και απάντησε στα όσα… άκουσε, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη,

φορώντας μαντίλα στο κεφάλι. Στις επισκέψεις των γυναικών, τόσο στην Αγιά Σοφιά όσο κι στο Μπλε Τζάμι, οι Τούρκοι φροντίζουν να προμηθεύουν με ένα σάλι τις γυναίκες, προκειμένου να καλύπτουν το κεφάλι τους. Η Δαλάκα μάλλον θέλησε να αλλάξει λουκ, προσθέτοντας το σάλι στο κεφάλι της. Εκτός και αν ήταν… κάλεσμα προς τον Ατακάν, που την ίδια μέρα ανέβασε φωτογραφίες από το ίδιο μέρος.

«Οποιαδήποτε χώρα και να έχω επισκεφτεί, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ανάλογα με τις θρησκείες τους. Όπως στην Ινδία και την Αφρική, έτσι και στην Τουρκία. Το ότι εγώ φόρεσα την υποχρεωτική φούστα και το μαντήλι δεν σημαίνει ότι δεν είμαι Χριστιανή ή ότι άλλαξα θρησκεία φορώντας τα υποχρεωτικά ρούχα. Την ώρα που φορούσα τα ρούχα αυτά ήμουν στην αυλή. Όταν μπήκα στην Αγιά Σοφιά δεν τα φόραγα.

Δεν στεναχωρήθηκα από τα σχόλια των ανθρώπων. Γιατί δεν έκανα κάτι λάθος και δεν πρόσβαλα κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει κάτι και το σχολιάζει. Εγώ ξέρω και τι πιστεύω και τι έχω κάνει για τη χώρα μου. Αγωνίζομαι δέκα χρόνια με την εθνική ομάδα, δεν νομίζω ότι δεν τιμάω την πατρίδα μου επειδή, όπως όλοι οι τουρίστες, φόρεσα αυτά τα ρούχα εκεί μέσα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

View this post on Instagram

One team one hug

Keywords
Τυχαία Θέματα