Δάκρυσε το Etihad: Ο Σίλβα μπήκε στο γήπεδο αγκαλιά με τον γιο του (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Tη στιγμή που ο Νταβίδ Σίλβα έκανε είσοδο στο γήπεδο αγκαλιά με το αγγελούδι του, όλοι δάκρυσαν.

Στο Etihad πριν από την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Χάντερσφιλντ, οι εικόνες ήταν μαγικές.

#MCIHUD @21LVA pic.twitter.com/JXK9VOpglU

Premier League

(@premierleague) August 19, 2018

Ο μικρούλης, που γεννήθηκε πρόωρα και κινδύνεψε, είχε προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές και όχι μόνο, του Σίλβα.

Ο μπόμπιρας έπρεπε να νοσηλευτεί για 5 μήνες σε νοσοκομείο για να μπορέσει να τα καταφέρει και σήμερα ο Ματέο Σίλβα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο με τον πατέρα του, Νταβίδ.

What a great sight! @21LVA with his healthy baby boy! @ManCity v @htafcdotcom is underway live on Sky Sports PL now!

https://t.co/0ofCXEIick pic.twitter.com/SNPr73qU2v

Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) August 19, 2018

Την ίδια ώρα, μέρος μιας συγκλονιστικής ομιλίας του Πεπ Γκουαρδιόλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω video. Ο τεχνικός της Σίτι εξηγεί στους παίκτες του γιατί πρέπει να κερδίσουν την Τότεναμ, σε ματς της περασμένης περιόδου.

Ήταν η περίοδος που ο Νταβίδ Σίλβα περνούσε τους πιο αγωνιώδεις μήνες της ζωής του, καθώς ο γιος του είχε γεννηθεί πρόωρα και διέτρεχε κίνδυνο.

«Σήμερα, πρέπει να κερδίσετε για έναν λόγο. Για τον Νταβίδ Σίλβα και τη σύντροφο του, Τζέσικα. Υποφέρει στη ζωή του. Όταν βγείτε εκεί έξω και το απολαύσετε, να το απολαύσετε για εκείνον. Αν βγούμε εκεί έξω και υποφέρουμε, να υποφέρουμε για εκείνον. Ξέρετε την κατάσταση. Σήμερα θέλετε να κερδίσετε για τον Νταβίδ, την σύντροφο του και την οικογένεια του. Έγινα κατανοητός;» τόνισε μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ο Καταλανός τεχνικός.

Το τελικό 4-1 κόντρα στην Τότεναμ ήταν η απάντηση των παικτών του Πεπ Γκουαρδιόλα στην παρότρυνση του προπονητή τους, με τον Κέβιν ντε Μπράινε να σχηματίζει το «21» με τα χέρια του όταν σκόραρε, αριθμό της φανέλας του Νταβίδ Σίλβα.

Ο Ισπανός διεθνής μέσω twitter και κρατώντας τον μικρό Ματέο στα χέρια του έγραψε πως «δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τους συμπαίκτες μου και το επιτελείο για την στήριξη τους στους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου».

Ο Ματέο γεννήθηκε μόλις 25 εβδομάδων αλλά μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο δυνατός.

I can never thank my teammates and the staff enough for the support I've received in the hardest months of my life #AllOrNothing pic.twitter.com/nwrUkOY1yp

David Silva (@21LVA) August 16, 2018

Το άρθρο Δάκρυσε το Etihad: Ο Σίλβα μπήκε στο γήπεδο αγκαλιά με τον γιο του (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα