Χρυσούλα Διαβάτη εναντίον Μελίνας Μερκούρη!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με μπόλικο… ψωμί για έντονες αντιπαραθέσεις στα social media παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» η Χρυσούλα Διαβάτη, όπου, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να κατηγορήσει τη Μελίνα Μερκούρη για το μεγάλο κακό που έκανε, όπως υποστηρίζει η ίδια, στο χώρο του θεάτρου.

«Η Μελίνα Μερκούρη κατάργησε την άδεια του ηθοποιού. Όποιος θέλει παίζει, βάζοντας στο θέατρο

την αδερφή του, την ανιψιά του, την υπηρέτριά του. Μπορώ εγώ να πάω να κάνω τον χειρουργό ή τον καθηγητή; Γιατί το δικό μου επάγγελμα μπορούν να το κάνουν όλοι;», δήλωσε σε έντονο ύφος η κυρία Διαβάτη, παραδεχόμενη πως «(η Μελίνα) ήταν μια ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή και καλοζωισμένη», για να καταλήξει στο ότι η ιστορία θα κρίνει αν υπήρξε καλή ηθοποιός ή όχι.

Και, όταν ο δημοσιογράφος στον οποίο παραχώρησε τη συνέντευξη υποστήριξε πως η ιστορία την έχει ήδη κρίνει, αφού σήμερα, 23 χρόνια μετά τον θάνατό της, ακόμα μιλάμε για εκείνη, η καταξιωμένη ηθοποιός μας έσπευσε να τον… «κατακεραυνώσει», με μια νέα «εμπρηστική» δήλωση: «Ποιοι μιλάμε; Εσείς μιλάτε. Γιατί δεν μιλάτε για την Κατίνα Παξινού; Γιατί δεν μιλάτε για τη Βάσω Μανωλίδου, που δεν πέρασε μεγαλύτερη ηθοποιός από την Ελλάδα; Για να μην πω παγκοσμίως. Μη με διαολίζετε τώρα. Τότε υπήρχε στο θέατρο ένα κοινό μορφωμένο και έξυπνο. Δεν ήταν ηλίθιο το κοινό».

Το άρθρο Χρυσούλα Διαβάτη εναντίον Μελίνας Μερκούρη! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα