Χρήστος και Μαίρη: Μια ιστορία αγάπης που η μοίρα δεν άφησε να ολοκληρωθεί

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης, αλλά και το πανελλήνιο με το πολύνεκρο τροχαίο που κόστισε στην ζωή σε ένα ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί και στην μητέρα της κοπέλας.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι τις Τετάρτης με το νεαρό ζευγάρι και την 45χρονη να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο και τον πατέρα της γυναίκας να είναι βαρύτατα τραυματισμένος.

Ιστορία αγάπης

Το αγαπημένο ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί ήταν ο νεαρός Χρήστος

Στεφανάκης από τη Χερσόνησο και η Μαρία Κωστίδη με καταγωγή από την Τήλο, οι οποίοι είχαν γνωριστεί στη σχολή όπου σπούδαζαν και ερωτεύτηκαν.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη κοπέλα έφυγε πέρυσι από το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου για σπουδές στην Κρήτη, όπου και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε , ο Χρήστος Στεφανάκης είχε πάει διακοπές με την αγαπημένη του στον τόπο καταγωγής της και την είχε ζητήσει σε γάμο από τους γονείς της.

Το ζευγάρι που ήταν πλέον αρραβωνιασμένο, σκόπευαν στο μέλλον να ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου και με αυτόν τον τρόπο να χαράξουν μαζί μία κοινή πορεία στη ζωή. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια.

Η οικογένεια της Μαρίας είχε έρθει για τα Χριστούγεννα από την Τήλο στην Κρήτη προκειμένου να γνωρίσει την οικογένειά του Χρήστου.

Οι γονείς της Μαίρης. Η μητέρα της έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τροχαίο, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος

Πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Η μοιραία σύγκρουση έγινε όταν το ζευγάρι με την μητέρα, την αδελφή και τον πατέρα της κοπέλας γυρνούσαν από εκδρομή στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, μεγάλη παρέα ταξίδεψε με δύο αυτοκίνητα μέχρι τα Χανιά και το μεσημέρι πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Στο ένα αυτοκίνητο που προπορευόταν βρισκόταν οι γονείς του αδικοχαμένου Χρήστου και στο δεύτερο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πίσω η οικογένεια της Μαίρης. Το ζευγάρι των μελλονύμφων βρισκόταν στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού, με τον 23χρονο να κρατά το τιμόνι. Στο πίσω κάθισμα τα πεθερικά του και η 15χρονη κουνιάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνικά, ένα άλλο ΙΧ που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρει ακαριαίο θάνατο το νεαρό ζευγάρι των μελλονύμφων και η μητέρα της άτυχης κοπέλας, ενώ ο πατέρας της μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και αφού χειρουργήθηκε, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η 15χρονη αδελφή της έχει σπάσει τη λεκάνη κι εξετάζεται πότε θα χειρουργηθεί.

Το ακόμα πιο τραγικό ήταν ότι σε απόσταση λίγων μέτρων από το μοιραίο όχημα, προπορευόταν το αυτοκίνητο με την οικογένεια του γαμπρού, καθώς όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί τα Χανιά για εκδρομή, απ’ όπου και επέστρεφαν.

Το άρθρο Χρήστος και Μαίρη: Μια ιστορία αγάπης που η μοίρα δεν άφησε να ολοκληρωθεί εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα