Χοψονίδου – έκτο παιδί: Το υπέροχο βίντεο στο Ινστα από το μαιευτήριο

Χοψονίδου – έκτο παιδί: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου, μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού τους. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Βασίλης Σπανούλης, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία από την πρώτη συνάντηση των παιδιών του με την νεογέννητη αδερφούλα τους. Σειρά έχει τώρα η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία

ανέβασε το πρώτο βίντεο με το μωρό. Όλα τα παιδιά της οικογένειας Σπανούλη έπεσαν πάνω στο νέο μέλος της οικογένειας που τους έχει ξετρελάνει όλους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου, γνωστή για τον τίτλο της ως Star Hellas 2006 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει 3 αδέλφια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.

Η Ολυμπία Χοψονίδου xαίρει άκρας υγείας και μάλιστα μια μέρα πριν τη γέννα δεν είχε σταματήσει να παίζει με τα παιδιά της, περιμένοντας το έκτο μωρό της οικογένειας. Ανήμερα των Θεοφανίων, παρά την παγωνιά, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη και δεν δίστασε να πέσει στα κρύα νερά της Βουλιαγμένης, έχοντας μαζί και τρία από τα παιδιά της.

View this post on Instagram

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop) on Jan 20, 2020 at 1:43am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χοψονίδου –, Ινστα,chopsonidou –, insta