Χειροπέδες σε στέλεχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του εμπορικού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα άτομο συνελήφθη για την τραγωδία στο εμπορικό στη Ρωσία όπου έχασαν τη ζωή τους 64 άτομα, εκ των οποίων τα 41 ήταν παιδιά.

Η ρωσική αστυνομία συνέλαβε σήμερα (30/3) ένα στέλεχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του εμπορικού κέντρου στην πόλη της Σιβηρίας Κεμέροβο.

Διαβάστε ακόμα

Διαδηλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους – Ζητούν παραίτηση Πούτιν (pics-vid)

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας,

ο κρατικός οργανισμός που ερευνά σοβαρά εγκλήματα, ανέφερε σε ανακοίνωση ότι η Γιούλια Μπογκντάνοβα δεν είχε μεριμνήσει για τα προβλήματα πυρασφάλειας στο κτίριο.

Πρόκειται για τη γενική διευθύντρια μιας εταιρείας με την επωνυμία ОАО Kemerovo Confectionary Combine, στην οποία ανήκει το εμπορικό κέντρο «Winter Cherry».

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά ο υψηλότερος όροφος του κτιρίου, απ΄όπου και ξεκίνησε, ήταν κατάμεστος. Οι ερευνητές ανακοίνωσαν ότι οι έξοδοι κινδύνου ήταν κλειδωμένες ενώ δεν λειτούργησε το σύστημα πυρανίχνευσης.

Διαβάστε ακόμα

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς (pics)

«Η έρευνα υπέδειξε την Μπογκντάνοβα ως το πρόσωπο που ήταν υπεύθυνο για την πυρασφάλεια και διαπίστωσε ότι είχε επανειλημμένως ενημερωθεί από υφισταμένους της για τα προβλήματα στο σύστημα πυρασφάλειας του κτιρίου», αναφέρεται.

Το άρθρο Χειροπέδες σε στέλεχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του εμπορικού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα