Χάρι – Μέγκαν Netflix: Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να υπογράφει

Χάρι – Μέγκαν Netflix: Τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Χάρι και η Μέγκαν συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν σε ένα τύπου ριάλιτι στο Netflix, όπου οι κάμερες θα τους ακολουθούν για τρεις μήνες παρουσιάζοντας το φιλανθρωπικό τους έργο. «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να “δείξουν στους ανθρώπους το φιλανθρωπικό έργο που κάνουν”», ανέφερε η βρετανική Sun, νέα

τα οποία ήρθαν μετά την είδηση αναφορικά με τη συμφωνία ύψους περίπου 100 εκατομμυρίων λιρών που υπέγραψαν με το Netflix για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, ταινιών και παιδικού προγράμματος.

Το δημοσίευμα όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε διάφορα σχόλια,  μεταξύ αυτών, αυτό του βασιλικού βιογράφου, Ινγκριτ Σάουαρντ, ο οποίος ανέφερε ότι  αυτή η συμφωνία για το ριάλιτι δείχνει ότι είναι «υποκριτές» αφού ο κυριότερος λόγος για την αποχώρησή τους από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν η προστασία της ιδιωτικής ζωής τους.

Μετά τον σάλο  των χθεσινών δημοσιευμάτων κι αντιδράσεων, η Daily Mail φιλοξενεί σήμερα κεντρικό θέμα στην διαδικτυακή της σελίδα αναφέροντας ότι υπάρχουν πληροφορίες πώς το προϊόν που θα προβληθεί με τον Χάρι και την Μέγκαν δεν θα είναι ριάλιτι αλλά βιντεοσκοπημένες προσωπικές τους στιγμές που έχουν καταγραφεί ήδη από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

100 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το δημοσίευμα η συμφωνία με Netflix

Ριάλιτι ή βιντεοσκοπημένη ιδιωτική ζωή; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ προσφέρουν τα εν οίκω εν δήμω – έχοντας στο παρελθόν κάνει μεγάλες συγκρούσεις «για την προσβολή της ιδιωτικότητάς τους». Το δημοφιλές ζευγάρι που θέλει να δημιουργήσει ένα brand στο όνομα του θα μπορούσε να δημιουργήσει  ένα ντοκιμαντέρ για το Netflix με βίντεο που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της αναχώρησής τους από την βασιλική οικογένεια, αναφέρει συγκεκριμένα η Daily Mail.

Ο Χάρι και η Μέγκαν πιστεύεται ότι ενημέρωσε τους επιτελείς του Netflix σχετικά με το υλικό τους πριν υπογράψουν μια συμφωνία νωρίτερα αυτό το μήνα, η οποία λέγεται ότι αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια (77,9 εκατομμύρια ευρώ). Tο ζευγάρι αρνήθηκε τις αναφορές ότι συμφώνησαν να δημιουργήσουν ένα ριάλιτι για τον κολοσσό. Οι εκπρόσωποί τους πιστεύεται ότι έχουν δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών βίντεο που έχουν εγγραφεί καθώς αποχώρησαν από τη βασιλική ζωή, κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων με το Netflix.

Αυτό αναφέρθηκε αφού το ζευγάρι αρνήθηκε τις αναφορές ότι συμφώνησαν να δημιουργήσουν ένα ριάλιτι για τον κολοσσό. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι εάν ήθελαν να φτιάξουν τα δικά τους «αντάξια» ντοκιμαντέρ και να λάβουν μια υψηλή τιμή,  τότε χρειάζονταν ένα άλλο έργο που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερη εμπορική αξία. ΄

Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους αναφέρουν ότι αυτού του τύπου το υλικό μπορεί να παρέχει μια μοναδική εικόνα για τη ζωή τους και πιθανότατα θα συγκέντρωνε μεγάλες ακροαματικότητες.

Πηγή:Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα