Χαμός στη showbiz: «H Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πουτ@@@ χωρίς τσίπα και αξιοπρέπεια». Ποια το είπε;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα’πε και ξεθύμανε η Ζέτα Θεοδωροπούλου μέσω facebook, όπως συνηθίζει τελευταία.

Αυτή τη φορά στο προσκήνιο όμως βρέθηκε και η πρώην φίλη της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία αντάλλασσε φιλιά πάθους με τον επί 5 χρόνια σύντροφο της Ζέτας.

Δείτε όσα έγραψε:

”Αφού φτάσαμε σε αυτο το σημειο πια , να πρέπει να εκθέτει καποιος τόσο όσο να ασχοληθούν μαζι του κ να τον παίξουν κι εκείνον λιγαααααακι- ύστερα απο τόσα site- blogs-k σελίδες που ανέφεραν το χωρισμό μας,κ αφού

πια σαν φίλοι τα μοιραστήκαμε όλα , εγω θελω να τονίσω κ να πώ, πως οι δηλώσεις που ειχα κανει μετα το ταξίδι αναψυχής μου στη Μυκονο στην εσπρέσο, ειναι οι αληθινές κ οι έγκυρες !

Σαφώς δεν υπήρχε ποτε τρίτο πρόσωπο – απλα δεν υπήρχε εξέλιξη σε αυτη τη σχέση κ όταν κατι μετα απο 5 ολόκληρα χρόνια κανει τον κύκλο του ή το χαλας ή το νομιμοποιείς!

Αν θεωρείτε όλοι εσείς,γνωστοί – φίλες φίλοι ακομα κ τα ΜΜΕ πως μπορείτε να με πικάρετε με όσα ανά καιρούς μου λέτε ή στελνετε στο inbox μου σας το λεω για τελευταία φορά : Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ για εμενα ειχε τελιωσει ως άντρας απο όταν χωρίσαμε – πλέον με το να τα φτιάξει με την παρέα μου κ να εκτείθεται για να ακουστει (ενώ σε εμενα έλεγε παντα τα χειρότερα για εκείνη κ τη έκραζε αυτός με όλο το παρεακι του ) απλά εχει τελειώσει πια και ως άνθρωπος !!!Κ αυτό απεδείχθη όταν έκανε το βήμα κ γύρισε αλλα φυσικά τον γειωσα ..

Όσο εκτείθεται- τόσο τον ξεπερναω! Φαίνεται η απελπισία του εκει τον οδήγησε ..απο την άλλη βέβαια η εύκολη φίλη μου χωρις τσιπα κ αξιοπρέπεια ενέδωσε αλλα δε μου κανει εντύπωση σαφώς γιατι το να ειναι κάποια π@τ@ν@ στο σώμα ειναι δικαίωμα της – αλλα όταν εισαι στο μυαλο κ την ψυχή ειναι κ αποτέλεσμα των πράξεών της ..

Δε με καιτε-γελάω !!! Καίγεται η φωτιά ;;;Γατάκια!!!Κι ο κόσμος γελάει – γιατι εκει που εφτυναν τωρα γλύφουν .. Ας μας πουν μονο τί γεύση εχει η ξεφτίλα ;!;!

Εγω να ευχηθώ μεσα απο την καρδια μου να ναι καλα τα παιδια κ ευτυχισμένα – κ καλούς απογόνους

Όσο για εμενα ΔΗΛΩΝΩ ειμαι Μονη μου απο όταν χώρισα ..

Κοιτάω μπροστα κ προσπαθώ να περνάω τέλεια ! Όλοι εσείς ευχαριστώ που μου στέκεστε κ με αγαπάτε !!! Κι ο Θεός ποτε δεν αφήνει κανέναν – πόσο μαλλον εμενα που ειμαι ενα απο τα καλύτερα παιδια του lol”

Το άρθρο Χαμός στη showbiz: «H Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πουτ@@@ χωρίς τσίπα και αξιοπρέπεια». Ποια το είπε; εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα