Μπραντ Πιτ καριέρα: «Θεωρώ ότι βρίσκομαι στο τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο»

Ο Μπραντ Πιτ άφησε υπονοούμενα ότι φτάνει στο τελευταίο στάδιο της κινηματογραφικής του καριέρας. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, ο 58χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός, που ξεκίνησε την καριέρα του στα 80s  αποκάλυψε ότι μάλλον διανύει τα τελευταία του «χιλιόμετρα» στο σινεμά. «Θεωρώ ότι βρίσκομαι

στο τελευταίο στάδιο. Αυτό το τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο. Τι θα είναι αυτό το στάδιο; Και πώς θέλω να το σχεδιάσω;» είπε μεταξύ άλλων. Ο Πιτ, γνωστός για τις ερμηνείες του στα «Fight Club», «Κάποτε στο Χόλιγουντ» και «Άδοξη Μπάσταρδοι» -τις δύο συνεργασίες του με τον Ταραντίνο -και πολλές άλλες χολιγουντιανές ταινίες, έχει σταδιακά αποσυρθεί από τους κινηματογραφικούς του ρόλους και αντ’ αυτού έχει πάρει μια πιο ιδιαίτερη θέση πίσω από τις κάμερες ως παραγωγός.

Ο Πιτ είναι ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Plan B Entertainment που βρίσκεται πίσω από τις ταινίες όπως το «Moonlight» του 2016, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ταινία «Minari» και το ριμέικ του «Father of the Bride». Ο Πιτ έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα από 70 φιλμ στην καριέρα του ενώ ως παραγωγός έχει λάβει και το χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία «12 χρόνια σκλάβος». Ο ίδιος έχει περιγράψει την παραγωγή ως μία ευχάριστη εμπειρία με νέους και διαφορετικούς τρόπους, αλλά έχει επισημαίνει ότι είναι πάντα έτοιμος να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες αν πρόκειται για μία πολύ καλή ταινία».

Η ταινία «Bullet Train»

Είμαι από εκείνα τα πλάσματα που μιλούν μέσα από την τέχνη. Πάντα θέλω να κάνω τέχνη. Όταν δεν κάνω, με κάποιον τρόπο πεθαίνω μέσα μου». Η επόμενη κινηματογραφική του εμφάνιση θα είναι στην ταινία του Ντέιβιντ Λιντς «Bullet Train» που κυκλοφορεί στις 5 Αυγούστου. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πιτ αποκάλυψε ότι συμμετείχε σε «ιδιωτικές και επιλεκτικές» συναντήσεις Ανώνυμων Αλκοολικών για να αποφύγει τα ΜΜΕ.

«Ήμουν σε μια πολύ ωραία ομάδα ανδρών, που ήταν πραγματικά ιδιωτική και επιλεκτική, οπότε ήταν ασφαλής», είπε.  «Επειδή είχα δει πράγματα που είχαν γίνει σε άλλους ανθρώπους, όπως ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, που είχαν απογυμνωθεί από τα media ενώ εκείνος έβγαζε τα σπλάχνα του, αυτό ήταν απλώς φρικτό για μένα». Ο Πιτ είναι νηφάλιος από το 2016, μετά από πρόγραμμα απεξάρτησης που διήρκησε ενάμιση χρόνο, μετά τον χωρισμό από την Αντζελίνα Τζολί.

Με πληροφορίες του GQ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπραντ Πιτ, Θεωρώ,brant pit, theoro