Μπουζούκια και χοροί στον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου: «Αγαπώ τους Έλληνες», λέει ο Τραμπ (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με ελληνικά χρώματα και νότες γέμισε ο Λευκός Οίκος με αφορμή την επέτειο της ελληνικής επανάστασης του 1821! Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του και τα λόγια του για την Ελλάδα ήταν απολύτως θερμά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρακολούθησε τους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από χορευτικά γκρουπ της ελληνικής ομογένειας και στο τέλος δήλωσε: «Αγαπώ τους Έλληνες». Στην δεξίωση παρών ήταν και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος που

δήλωσε πως οι σχέσεις Αμερικής- Ελλάδας έχουν βάθος και ιστορία.

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, τον Ελληνοαμερικανό Ράινς Πρίμπους, τονίζοντας πως είναι από τους «σπουδαιότερους Έλληνες» στην χώρα του, συμπληρώνοντας πως πολλά μέλη του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής, προσφέρουν πολλά στον τόπο. «Η επέτειος της ελληνικής ανεξαρτησίας εορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες».

«Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Το άρθρο Μπουζούκια και χοροί στον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου: «Αγαπώ τους Έλληνες», λέει ο Τραμπ (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα