Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Αβολη ισοπαλία

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Δεν υπήρξε νικητής στο «Βέζερσταντιον». Η Βέρντερ Βρέμης έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Χόφενχαϊμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα, αφού στο 5’ ο Έγγσταϊν έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι παρά το αρχικό σοκ κατάφεραν να αντιδράσουν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 22’ ο Γκέιγκερ πέτυχε το 1-1. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες κυνήγησαν κάποιο γκολ

πριν από την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Η Χόφενχαϊμ ήταν πιο ορεξάτη και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Βέρντερ, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ. Η Βέρντερ έπαιξε πιο «συντηρητικά», έχοντας ως πρώτο στόχο να μην δεχτούν άλλο γκολ. Το αποτέλεσμα παρέμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Εσπασε το ρόδι η Βόλσφμπουργκ

Πρώτη νίκη στην σεζόν για την Βόλφσμπουργκ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μόλις ένα γκολ για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Βόλφσμπουργκ να μπαίνει δυνατά και να ανοίγει νωρίς το σκορ. Στο 19’ ο Βέγκχορστ έκανε το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Άρνολντ έκανε το 2-0, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια. Η Βόλφσμπουργκ είχε τον πρώτο λόγο και θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν. Στο 80’ ο Σίπλοκ σημείωσε το τελικό 2-1.

Δείτε ακόμη: Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη ΝάπολιΕπιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην ΑυστραλίαΛα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπουντεσλίγκα –, Αβολη,bountesligka –, avoli