Μπουντεσλίγκα – αγωνιστική: Σκόνταψε η Λειψία

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστική: Σκόνταψε η Λειψία και δεν κατάφερε να πιάσει την Ντόρτμουντ στη βαθμολογία. Εφερε 2-2 με τη Χέρτα που παραμένει αήττητη στη νέα εποχή με τον Λαμπαντία στον πάγκο. Μάλιστα βρέθηκε να χάνει και το γύρισε! Εντέλει πλήρωσε το αριθμητικό μειονέκτημα που δημιουργήθηκε από την αποβολή Χάλστενμπεργκ στο 61′. Οι Κλόστερμαν (24’) και Σικ (68’ -με τη βοήθεια του γκολκίπερ της Χέρτα, Γιάρσταϊν) ανέτρεψαν πρόσκαιρα το ματς για την 3η της κατάταξης. Όμως δεν άντεξε στην άμεση

πίεση των Βερολινέζων (είχαν προηγηθεί στο 9’ με τον Γκρούγιτς) οι οποίοι ισοφάρισαν στο 81’ με το πέναλτι-γκολ του Πιάτεκ. (πέναλτι που είχε κερδίσει ο Κούνια στιγμές νωρίτερα).

Στα άλλα ματς του προγράμματος, η Χόφενχαϊμ επιβλήθηκε 3-1 της Κολωνίας. Ετσι διατηρήθηκε σε απόσταση μιας νίκης από την 6η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την ίδια ώρα η Σάλκε έχανε από τη Φορτούνα στο Ντίσελντορφ και οι ελπίδες της για Ευρώπη ψαλιδίστηκαν σημαντικά. Η δε γηπεδούχος πήρε τεράστιας σημασίας τρίποντο με φόντο τη μάχη της παραμονής. Η Αουγκσμουργκ με την Πάντερμπορν έφεραν άβολη ισοπαλία 0-0 και βγήκαν αμφότερες χαμένες -περισσότερο η φιλοξενούμενη.  Ουνιόν και Μάινζ ήρθαν επίσης ισόπαλες (1-1). Η μεν πρώτη διατηρήθηκε σε απόσταση ασφάλειας από την επικίνδυνη ζώνη, η δε Μάινζ κρατήθηκε έστω οριακά πάνω από την 16η θέση και το πλέι άουτ.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστική: Η Β’ Γερμανίας

Γκέλα ολκής στη μάχη απευθείας ανόδου για την Χάιντενχαϊμ, αφού η ισοπαλία 0-0 με τη Σαν Πάουλι την άφησε 4η (έστω και ισόβαθμη με Αμβούργο και Στουτγκάρδη) και με ματς λιγότερο στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Στα άλλα παιχνίδια ξεχώρισαν το διπλό της Ντάρμσταντ στην Αουε 1-3 και η νίκη της Μπόχουμ με το Κίελο, αποτέλεσμα που βγάζει τη Χόλσταϊν εκτός μάχης τριάδας.

Σήμερα το ντέρμπι Στουγκάρδη – Αμβούργο

Στουτγκάρδη και Αμβούργο θα αναμετρηθούν απόψε σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι μεταξύ 2ου και 3ου. Αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει εν πολλοίς τη μάχη απευθείας ανόδου. Αν το Αμβούργο είναι νικητής, τότε ξεφεύγει ε 4 και αγκαλιάζει από τώρα το εισιτήριο επιστροφής στην κορυφαία κατηγορία.

Δείτε ακόμη:Έδειξαν ρήξη οι εξετάσεις, χάνει τη σεζόν ο ΑουγκούστοΑΕΚ: Κανένα ρίσκο, ειδικά προγράμματα για Γαλανόπουλο, Αραούχο, ΑλμπάνηΠροβάδισμα ή καλό πλασάρισμα η πράσινη πρόταση για Αϊτόρ
Keywords
Τυχαία Θέματα