Μπιλ Γκέιτς σπίτι: Δεν φαντάζεστε που μένει μετά το διαζύγιο από τη Μελίντα

Καθόλου άσχημη δεν φαίνεται να είναι η νέα ζωή του 65χρονου ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. Μετά το διαζύγιο με την Μελίντα, μένει για περίπου τρεις μήνες στη λέσχη “The Vintage Club” στο Ίντιαν Γουέλς. Εκεί εθεάθη με τη μεγαλύτερη κόρη του, την 25χρονη Τζένιφερ και τον σύντροφό της, τον Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Νάγιελ Νάσαρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

Το ποσό της εγγραφής είναι αστρονομικό, αφού χρειάζονται 250.000 δολάρια για γίνει κανείς μέλος στην υπερπολυτελή λέσχη The Vintage Club των 2.880 στρεμμάτων. Οι τιμές των κατοικιών ξεκινούν από 2,3 εκατ. και αγγίζουν τα 20 εκατ. δολάρια. Λίγο ακριβό για καταφύγιο θα έλεγε κανείς…Δεν φαίνεται να κακοπερνάει αφού η λέσχη έχει δύο γήπεδα γκολφ, εστιατόρια, σπα, ένα κλαμπ σχεδόν 8.000 τ.μ.

Ο Γκέιτς αγόρασε εκεί ήδη από το 1900 ένα σπίτι περίπου 1.200 τ.μ., αξίας 12,5 εκατ. δολαρίων με έξι υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια, που έχει κτιστεί κατά μήκος ενός γηπέδου γκολφ. «Ο Μπιλ είχε δει εδώ και καιρό να έρχεται αυτό το διαζύγιο γιατί βρίσκεται εκεί εδώ και περίπου τρεις μήνες», ανέφερε μια πηγή. «Είναι το τέλειο μέρος για τον Γκέιτς να κρυφθεί από οποιονδήποτε θα θέλει να τον ρωτήσει για το διαζύγιό του ή τους φερόμενους δεσμούς του με τον Έπσταϊν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Vintage Club (@thevintageclub)

Ο λόγος του διαζυγίου

Η Μελίντα και ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, μετά από 27 χρόνια γάμου, στις αρχές του μήνα. Η πρώην σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρους που ειδικεύονται σε διαζύγια ήδη από τον Οκτώβριο του 2019. Συγκεκριμένα, ανησυχούσε για τις επαφές του άνδρα της με τον παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν, όπως ανέφερε προ η Wall Street Journal. Δεν έχει όμως προκύψει κάτι ενοχοποιητικό για τον ιδρυτή της Microsoft.

Οι μετοχές «μαμούθ» που μεταβίβασε στον λογαριασμό της Μελίντα

Μετά το διαζύγιο, το οποίο εκκρεμεί, ο Μπιλ Γκέιτς μεταβίβασε μετοχές αξίας 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Μελίντα, σύμφωνα με στοιχεία της SEC. Τα αρχεία δείχνουν ότι, μέσω της εταιρείας όπου φυλάγονται οι μετοχές του, «Cascade Investment», ο Γκέιτς μετέφερε από εξής: το 4,7% των Μεξικανικών αναψυκτικών Coca-Cola Femsa, το 6,7% του μεξικάνικου τηλεοπτικού δικτύου Televisa, το μερίδιο 1,9% του Canada National Railway και το  3,7% του αμερικανικού λιανοπωλητή αυτοκινήτων AutoNation. Οι μετοχές της Coca-Cola Femsa και του δικτύου Televisa, που μεταφέρθηκαν τώρα στην Μελίντα, την κάνουν να είναι από τις πιο ισχυρές μετόχους στις κορυφαίες εταιρείες του Μεξικού.

Ανακοινώθηκε ότι οι Γκέιτς θα διαιρέσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σύμφωνα με μια σύμβαση διαχωρισμού. Οι δύο τους δεν είχαν υπογράψει προγαμιαία συμφωνία. Σύμφωνα με τις καταχωρίσεις διαζυγίου, οι δύο συμφώνησαν να διαιρέσουν τα ακίνητα, τα προσωπικά τους, τα χρέη και τις υποχρεώσεις τους. “Αυτός ο γάμος έχει σπάσει ανεπανόρθωτα”, έγραψε η Μελίντα στο αίτημά της για διαζύγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα