Μπήκαν στο μουσείο της Αστυνομίας και άρπαξαν κειμήλια της Γκεστάπο (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δράστες κατάφεραν να μπουν χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς στο αρχηγείο της Αστυνομίας και να αρπάξουν ιστορικά κειμήλια από την εποχή της Γκεστάπο.

Η διάρρηξη έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τους αγνώστους να φτάνουν εύκολα ως το Μουσείο της υπηρεσίας που στεγάζεται στις ίδιες εγκαταστάσεις με το αρχηγείο της αστυνομίας.

Η είδηση έγινε γνωστή από την εφημερίδα «Die Welt» και είναι άγνωστο αν οι Αρχές θα το έκαναν γνωστό. Μετά τη διαρροή, έγραψαν στο Facebook:

«Πώς

θα το εξηγήσουμε τώρα αυτό στον κόσμο; Θα πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση με τους ειδικούς μας επί των διαρρήξεων προκειμένου να δούμε πώς μπορούμε να φυλάξουμε καλύτερα τις εγκαταστάσεις μας».

Στη συνέχεια σκέφτηκαν να αφήσουν το χιούμορ στην άκρη…

«Έχουμε πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας αυτού του προβλήματος και θα αναθεωρήσουμε τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε για το αρχηγείο της Αστυνομίας και το μουσείο».

Μεταξύ των αντικειμένων που αφαίρεσαν οι διαρρήκτες ήταν διακριτικά της Γκεστάπο και ένας Ομοσπονδιακός Σταυρός Ανδρείας, με τον οποίο είχε τιμηθεί ένας πρώην Αρχηγός της Αστυνομίας.

Το άρθρο Μπήκαν στο μουσείο της Αστυνομίας και άρπαξαν κειμήλια της Γκεστάπο (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα