Μπερλουσκόνι κορονοϊός: Θετική στον ιό και η κόρη του

Μπερλουσκόνι κορονοϊός: Θετική στον κορονοϊό είναι και η μεγαλύτερη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa. Στενοί της συνεργάτες, πάντως, αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία της και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά. Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι νοσούν και δύο από τα μικρότερα παιδιά του Καβαλιέρε: η Μπάρμπαρα, 36 ετών, και ο Λουίτζι, 31 ετών.

Η Μαρίνα

Μπερλουσκόνι, 54 ετών και κορυφαία μάνατζερ του οικογενειακού της ομίλου, είχε τεθεί σε αυτοαπομόνωση από την περασμένη Τετάρτη, όταν ο πατέρας της και πρώην πρωθυπουργός διαγνώσθηκε θετικός στον φονικό ιό.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου και σύμφωνα με πληροφορίες, του χορηγείται αγωγή με φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία του Έμπολα.

Aλμπέρτο Τζανγκρίλο: «Εξελίσσεται ομαλά η υγεία του Μπερλουσκόνι»

Ο προσωπικός γιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Aλμπέρτο Τζανγκρίλο, τόνισε πρόσφατα ότι η υγεία του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού «εξελίσσεται ομαλά και η φάση αυτή είναι καθοριστικής σημασίας». Ο Τζανγκρίλο πρόσθεσε ότι ο «ασθενής είναι ήρεμος» και επανέλαβε ότι είναι “συγκρατημένα αισιόδοξος”. «Ο Μπερλουσκόνι αντιδρά με τον καλύτερο τρόπο στην θεραπεία, αλλά δεν μπορούμε να θριαμβολογούμε, διότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα», κατέληξε ο προσωπικός γιατρός του Καβαλιέρε.

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε έκανε γνωστό ότι παρατείνεται η ισχύς του μέτρου για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, αλλά και σε ανοικτούς, όταν υπάρχει πολυκοσμία και δεν τηρούνται οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης. Η ισχύς του, κανονικά, έπρεπε να λήξει αύριο. Παραμένουν σε ισχύ και τα υποχρεωτικά τεστ για όσους φθάνουν στην Ιταλία από δεκαέξι, συνολικά χώρες, ενώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο εξής, θα μπορούν να κινούνται με πληρότητα μέχρι 80%.

Δείτε ακόμηΜαύρη μέρα για την τουρκική οικονομία, νέο ιστορικό χαμηλό για την τουρκική λίραBloomberg: «Η Ελλάδα αποκτά συμμάχους, η Τουρκία απομονώνεται»Ξύλο και 633 συλλήψεις διαδηλωτών στη ΛευκορωσίαΣύμβουλος Ερντογάν: «Σύντομα θα καταρρίψουμε ελληνικά αεροσκάφη» – «Θα βουλιάξουμε το Σαρλ Ντε Γκολ»
Keywords
Τυχαία Θέματα