Μπάσκετ – εθνική: Τελευταία “μάζωξη”

Μπάσκετ – εθνική: Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Νίκος Ζήσης να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα του Πιτίνο για να βοηθήσει στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Μάλιστα, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις με το προπονητικό τιμ της ομάδας, ώστε να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μια τελευταία φορά. Θυμίζουμε, ο Βασίλης Σπανούλης σε ερώτηση που του έγινε, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Εθνική ομάδα. Mε σκοπό να την βοηθήσει στην προσπάθεια της στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Τόκιο.

Έτσι, μετά από τον αρχηγό του Ολυμπιακού

την επιστροφή του στην «γαλανόλευκη» εξετάζει ο Νίκος Ζήσης. Ωστε να γράψει τον επίλογο του στο κεφάλαιο Εθνική, με την συμμετοχή του στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Μάλιστα, ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι άνθρωποι της Εθνικής επιθυμούν την επιστροφή και των δύο ανδρών. Οι δύο αθλητές, άλλωστε, αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο για την Ελλάδα και έχουν γράψει ιστορία με την φανέλα της «γαλανόλευκης». Ενώ, μια ενδεχόμενη επιστροφή τους θα παίξει μεγάλο ρόλο τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

Μπάσκετ – εθνική: Και ο Μπουρούσης

Οι επαφές του αρχηγού της «Ένωσης» με το προπονητικό επιτελείο είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο 36χρονος γκαρντ θεωρεί, πως η επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει την καριέρα του. Παράλληλα, υπάρχει ενδεχόμενο την επιστροφή των δύο ανδρών να πλαισιώσει και ο Γιάννης Μπουρούσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Καρδιτσιώτης σέντερ εξετάζει και ο ίδιος την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Δείτε ακόμη: Άπαρτη από “Αλεπούδες” η κορυφή, η Φoύλαμ 2-1 στο ΛέστερΗ Πάρμα άλωσε τη Γένοβα, 2-1 την ΤζένοαΧορταστική ισοπαλία 3-3 για Απόλλωνα και Βόλο
Keywords
Τυχαία Θέματα