«Μπαμπά, μου έκανες την καρδιά χίλια κομμάτια» – Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να έχει προσπαθήσει να τα βρει με τον πατέρα της, ωστόσο ο Τόμας Μαρκλ, συνεχίζει να την εκθέτει

Φίλοι της Μέγκαν μίλησαν εξ ονόματός της σε μέσα ενημέρωσης, δίνοντας την δική της εκδοχή για την σχέση της τόσο με τον πατέρα της όσο και με την ετεροθαλή της αδερφή.

Ανέφεραν και μια επιστολή που είχε στείλει η Μαρκλ στον πατέρα της τον Αύγουστο, όπου, όπως υποστήριξαν, τον παρακαλούσε να βρεθούν.

Ο Τόμας θέλοντας να δείξει πως το περιεχόμενο της επιστολής της Μέγκαν δεν ήταν

συναινετικό, έδωσε την επιστολή της κόρης του στην «Mail».

Η επιστολή είναι γραμμένη από την ίδια τη Μέγκαν. Μεταξύ άλλων κατηγορεί τον πατέρα της ότι έκανε την καρδιά της κομμάτια με τις συνεντεύξεις που έδωσε και με τις επιθέσεις του στον σύζυγό της.

Επίσης τον κατηγορεί πως τα έχει βρει με την ετεροθαλή αδερφή της Σαμάνθα, η οποία πολλές φορές της έχει επιτεθεί μέσω του Τύπου, ενώ η ίδια «υπέφερε σιωπηλά τα γεμάτα κακία ψέματά τους».

Η Μέγκαν ξεκαθαρίζει ότι ο πατέρας της δεν έκανε ποτέ προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί της, αφού όπως λέει, το τηλέφωνό της παραμένει το ίδιο και δεν βρήκε ούτε κλήση, ούτε μήνυμα από αυτόν.

«Τόσο ο Χάρι όσο και εγώ προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε, αλλά αρνήθηκες». Μάλιστα τον κατηγορεί πως φέρθηκε αχάριστα, παρά τα χρήματα που του πρόσφεραν και πήρε.

Ο 74χρονος είπε στην «Mail» πως πικράθηκε από τα ψέματα που είπαν οι φίλοι της Μέγκαν κι έτσι αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα την επιστολή.

Επιμένει πως έχει στείλει πολλά μηνύματα στην Μέγκαν ώστε να συναντηθούν και να γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.

Αποσπάσματα από την επιστολή που δημοσιεύει η «Mail»:

Δείτε ακόμη:

«Σε παρακαλώ μπαμπά, σήκωσέ το» – Τα θλιβερά sms που αντάλλαξε με τον πατέρα της η Μέγκαν Μαρκλ

Το άρθρο «Μπαμπά, μου έκανες την καρδιά χίλια κομμάτια» – Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα