Ασέλγεια σε ανήλικη: Δάσκαλος πολεμικών τεχνών φέρεται να «επιτέθηκε» σε 15χρονη

Ασέλγεια σε ανήλικη: Μια νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου παιδιού απασχολεί τις διωκτικές αρχές σε ένα νησί των Κυκλάδων, με θύμα μια 15χρονη αθλήτρια και δράστη τον 50χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών που την προπονούσε ο οποίος φέρεται να της επιτέθηκε και να προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της! Το περιστατικό φέρεται ότι συνέβη μέσα στην σχολή πολεμικών τεχνών όπου έκανε προπόνηση η ανήλικη αθλήτρια, όταν έφυγαν οι υπόλοιποι αθλητές. Τότε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο 50χρονος κάλεσε κατ’ ιδίαν την 15χρονη

με το πρόσχημα ότι ήθελε να διαπιστώσει αν έχει κάνει πρόοδο με τη σωματική της διάπλαση και της ζήτησε να βγάλει τη φόρμα που φορούσε.

Το κορίτσι τα έχασε, αλλά ακολούθησε την εντολή και τότε ο 50χρονος φέρεται να την τράβηξε προς το μέρος του απλώνοντας τα χέρια του σε σημεία που δεν έπρεπε! Η ανήλικη, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, αντιστάθηκε, αλλά πριν καταφέρει να του ξεφύγει, ο εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών τη… δάγκωσε! Τελικά, η έντρομη 15χρονη επέστρεψε ταραγμένη στο σπίτι της όπου ενημέρωσε τον πατέρα της για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε και υπέβαλαν καταγγελία κατά του δασκάλου με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ασέλγεια σε ανήλικη: Τον πίστεψε και άρχισε να τον «συμπονεί» – Η υπόθεση του 2012

Έχει σημειωθεί ξανά ένα παρόμοιο περιστατικό, αρκετά χρόνια πριν, με την ερωτική εξομολόγηση ενός δασκάλου σε μία μαθήτριά του στην Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα, ο… δάσκαλος φέρεται σε ένα χορό τις απόκριες να έκανε εξομολόγηση σε μια ανήλικη μαθήτριά του, λέγοντάς της ότι την αγαπάει ‘όχι μόνο σαν πατέρας, αλλά και ερωτικά’. Η κοπέλα είπε ότι τον πίστεψε και άρχισε να τον «συμπονεί». Στην πορεία, ο 60χρονος της πρότεινε να την πάει μια βόλτα και μετά στο σπίτι της και εκείνη δέχτηκε. Πήγαν σε ένα απόμερο σημείο και αφού την κολάκευσε, της έπιασε το χέρι και την φίλησε στο μάγουλο. Ντράπηκε και μετά την φίλησε στο στόμα.

Την εβδομάδα που ακολούθησε συνέχισε να την πολιορκεί και η ανήλικη άρχισε να αισθάνεται θετικά συναισθήματα γι’ αυτόν. Την 6η Μαρτίου 2012, σε άλλη τους βόλτα, τη φίλησε για δεύτερη φορά και της είπε, «από τη στιγμή που δίνεις την ψυχή σου με το φιλί, τι νόημα έχει το σώμα», προσπαθώντας να ασελγήσει σε βάρος της. Η ανήλικη αρνήθηκε, στενοχωρήθηκε και τότε της ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς της ότι έχει δίκιο και ότι παρασύρθηκε γιατί είναι άνδρας και έχει ορμές. Κατέθεσε μάλιστα ότι ο“δάσκαλος” έχει πιάσει τα οπίσθια κοριτσιών στο χορευτικό χωρίς να διαμαρτυρηθεί καμία γιατί του έτρεφαν εμπιστοσύνη.

Ασέλγεια σε ανήλικη: Η ανήλικη είπε ότι τον απώθησε και τότε άρχισε να την χαϊδεύει παρά τις αρνήσεις της.

Το απόγευμα της 11ης Μαρτίου 2012 μετά το χορευτικό, που έκαναν στη γιορτή της ελιάς στα Λάερμα, του τηλεφώνησε γιατί θεώρησε ότι είχε πιει πολύ. Τον βρήκε λίγη ώρα αργότερα έξω από ένα καφενείο και όταν άρχισε να απομακρύνεται με το αυτοκίνητό του, η ανήλικη του είπε να μην φύγει μακριά. Συνέχισε χωρίς να της δώσει σημασία. Σταμάτησε σε ένα ερημικό χωράφι και προσπάθησε να την φιλήσει. Η ανήλικη είπε ότι τον απώθησε και τότε άρχισε να την χαϊδεύει παρά τις αρνήσεις της. Ενώ προσπαθούσε να ασελγήσει σε βάρος της, την πήρε η μητέρα της τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Ένα λεπτό μετά έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο οι γονείς της.

Απολογούμενος αρνήθηκε με αγανάκτηση τις κατηγορίες, όπως του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν τέλεσε καμία παράνομη πράξη σε βάρος της ανήλικης. Ο 60χρονος τόνισε ότι τα γεγονότα, όπως περιγράφονται στην ανωμοτί εξέταση της ανήλικης, μόνο κατάθεση ανήλικης δεν θυμίζουν, υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν καθοδηγητές. Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι ορισμένοι, μη κατονομαζόμενοι, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που θα δημιουργούσε στην κλειστή κοινωνία του Αρχαγγέλου το γεγονός ότι ένα κορίτσι μπήκε, βραδινή ώρα, σε ένα αυτοκίνητο ενήλικου άνδρα και έγινε αντιληπτή από ομοχώριούς τους, προσπαθούν να πετύχουν την καταδίωξή του και την εμφάνιση της ανήλικης ως «θύματος».

Επεσήμανε ότι είναι οικογενειάρχης, πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών και ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δικαιοσύνη. Ο 60χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι ξεκούμπωσε το παντελόνι του, ότι είχε γυμνό το μόριό του και ότι την πίεσε να το αγγίξει, υποστηρίζοντας ότι φορούσε παραδοσιακή στολή, που φέρει εσωτερική ολόσωμη επένδυση. Ήταν, όπως είπε, αντικειμενικά αδύνατη η πράξη του βιασμού.

Από το 34:55
Keywords
Τυχαία Θέματα