Άρης τραυματίες: Επιστροφές για τον Άκη Μάντζιο

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Το σημερινό πρόγραμμα των «κίτρινων» περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, ταχυδύναμη και παιχνίδι σε μικρούς χώρους με τον Κριστιάν Γκάνεα, μετά τον Κώστα Μήτρογλου, να συμμετέχει με τη σειρά του στο κανονικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Εργκους Κάτσε συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Γιόχαν Μπεναλουάν και Χαβιέ Ματίγια το πρόγραμμα θεραπείας.

Στην αυριανή προπόνηση

του Άρη, που θα γίνει το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα συμμετάσχει και ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Άρης: Τα δεδομένα για τους δανεικούς

Ένα από τα θέματα, όχι όμως προτεραιότητα, που θα απασχολήσει τη διοίκηση του Άρη το προσεχές διάστημα είναι οι δανεικοί παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Σαντέ Σίλβα και ο Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Γουέστ Χαμ και την Νότιγχαμ Φόρεστ, αντίστοιχα.

Μέχρι στιγμής οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους σχετικά με το μέλλον των δύο παικτών. Τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή για όλους στο «κίτρινο» στρατόπεδο έχουν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ώστε η ομάδα να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να στεφθεί επιτυχημένα η φετινή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα συμβεί με την απόφαση του CAS σχετικά με την υπόθεση του Ντουρμισάι. Όπως είναι γνωστό, δεν μπορούν να ανανεωθούν οι δανεισμοί με απλή τροποποίηση συμβολαίων, αλλά θα πρέπει να επιστρέψουν στις ομάδες τους οι παίκτες και μετά να υπογραφεί νέο συμβόλαιο που θα σταλθεί στις αρμόδιες αρχές.

Δείτε ακόμη:ΠΑΟΚ: Με στόχο τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠαναθηναϊκόΔύσκολα στο ντέρμπι ο ΜπακάκηςΣτα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ
Keywords
Τυχαία Θέματα