Άρης ΑΕΚ «πέναλτι»: Έξαλλος ο Χαριστέας – «Καρκίνος η διαιτησία»

Άρης ΑΕΚ «πέναλτι»: Βαρύ και… ασήκωτο είναι το κλίμα στον Άρη μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Αιτία του εκνευρισμού που υπάρχει είναι η διαιτησία της αναμέτρησης, η οποία θεωρούν οι Θεσσαλονικείς ότι τους αδίκησε κατάφωρα. Θέση πήρε μεταξύ άλλων και ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας: «Αντί να μιλάμε για θέματα τακτικής, ανάλυσης του αγώνα και άλλα, συζητάμε για τον ρέφερι και τους βοηθούς. Είναι η παρακμή του ποδοσφαίρου, την οποία ζήσαμε ακόμα ένα βράδυ.

Είμαι έξι μήνες στον Άρη και το βλέπω σχεδόν κάθε εβδομάδα και αντί να προβληματίζονται οι υπεύθυνοι, δεν… ιδρώνει το αυτί τους. Μίλησα με τον ρέφερι και νόμιζε ότι τα έκανε όλα σωστά! Αυτό με προβληματίζει!

Όταν ένας διαιτητής δεν ελέγχει το ματς και με την χρήση του VAR, αυτό μου δημιουργεί ερωτηματικά! Εμείς έχουμε δείξει ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, στο συγκεκριμένο ματς δεν μπορούσαμε να δείξουμε τις αρετές μας αυτές γιατί δεχθήκαμε 36 φάουλ από την ΑΕΚ, που αυτό δείχνει ότι το ματς ήταν σκληρό, έπεσε με λίγα λόγια… ξύλο. Πώς γίνεται ένας διαιτητής να έχει χάσει μια φάση που είναι λάθος και να γίνονται λάθη στο ποδόσφαιρο, πώς οι βοηθοί του δεν τον ενημέρωσαν, αυτό μου προξενεί ενδιαφέρον, γιατί μιλώντας με τον ρέφερι μετά το ματς δεν μου έδωσε απάντηση. Ένιωσα μια υπεροψία από το πρόσωπο του, μια ασέβεια που… έπεσα από τα σύννεφα! Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που κάνουν διαιτητικά λάθη ή βασίζονται σε πλάτες άλλων;

Πρέπει να το δούμε αυτό, έχω καταθέσει την άποψη μου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάμε γι’αυτόν τον καρκίνο, την διαιτησία στην Ελλάδα. Τον καρκίνο τον ξεριζώνεις και δεν τον αφήνεις να αναπαράγεται κάθε εβδομάδα».

Οι δηλώσεις Χαριστέα στην «Αθλητική Κυριακή»:
Keywords
Τυχαία Θέματα